Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Έχεις δίκιο...σας αφήνω στα φώτα σας...το ΕΜΠ είναι το καλύτερο όλων.
Όσο για τα συντρόφια τι να κάνουμε...κανείς δεν είναι τέλειος...
Μας είχαν δείξει θέματα εξετάσεων στατικής 2 από ETHZ και γέλασε όλο το αμφιθέατρο... Χαλάρωσε γιατί το κόμπλεξ αναβλύζει... Εδώ μπήκαμε με 19000 μόρια, εσύ δεν ξέρω καν αν έδωσες και εαν θα έβγαζες τόσα... Αραξε στα κυβικά σου... Στην σχολή αυτή διδάσκουν τεράστια ονόματα (γκαζέτας, κουτσογιάννης, μαρίνος κτλπ) και οι απόφοιτοι γίνονται δεκτοί στα καλύτερα πανεπιστήμια της Αμερικής και πόλλοι φίλοι μου με υποτροφία. Ζωή και αραλίκι εδώ δεν έχει, έχει θέματα εργασίες και εξετάσεις που το 5 το βλέπεις με το κυάλι συχνά και το ματώνεις. Οι αίθουσες είναι γεμάτες φοιτητές. Πάρα πολλοι κάνουν την διπλωματική τους εργασία δημοσίευση στα καλύτερα επιστημονικά περιοδικά και συνέδρια. Και πάρε και κανα ξυδάκι τοπ τώρα να ησυχάσεις...pappos έγραψε:Καλά ρε μεγάλε !!! Ήσουν στο Technische Universität Stuttgart και ήρθες στο ΕΜΠ ???Τεχνικο Πανεπιστημιο Στουτγαρδης (Technische Universität Stuttgart) και την ατυχια να συνεχισω στο Μετσοβιο, αφου πηρα το προδιπλωμα (Vordiplom) εκει, λογω σοβαρων προσωπικων προβληματων.
Χαχαχα...συγνώμη αλλα για γέλια είναι...με όλο τον σεβασμό δηλαδή...και μιλάμε για της Στουτγαρδης όπου μεγαλούργησε ο Αργύρης έτσι ??
Για να μην ξεχνιόμαστε.
Και για να προσγειωθούμε...έιπαμε καλό το ΕΜΠ αλλά όταν ακούγονται ονόματα όπως ETH, RWTH, TUM και Technische Universität Stuttgart...ε πως να το κάνουμε...υπάρχει διαφορά...
Αυτό τώρα το είδα... R E S P E C T δικέ μου...αφου πηρα το προδιπλωμα (Vordiplom) εκει,
Και για ότι αφορά τις σπουδές...στην Γερμανία αν κοπείς 2 φορές σε ένα μάθημα σε διώχνουν και δεν μπορείς να σπουδάσεις στην Γερμανία το ξανά το ίδιο. Δεν είναι Ελλαδιστάν, φραπεδούμπα, καμιά κατάληψη...και καλοκαίρι είναι ποιος τα γ@4532ει πάμε θάλασσα και δίνουμε ξανά όποτε γουστάρουμε...δεν είναι καφενείο εκεί !!!
Πως να το κάνουμε τώρα δηλαδή ???
Ελλάδα τα παιδιά του εξωτερικού στήνουν κώλο να περάσουν γιατί ξέρουν ότι κάτω είναι χαλαρά, έχει ζωή και αραλίκι
Κανένα από τα παιδιά του εξωτερικού δεν τολμά καν να κάνει εγγραφή σε γερμανική σχολή !!!
Όπως είναι πάνε κάτω...απλά πραματάκια...
Από αυτό το σχόλιο και μετά ισοπεδώθηκα έπεσα από την καρέκλα από το γέλιο..τελείωσε η επιχειρηματολογία και επικράτησαν κάτι αφορισμοί του στυλ "είστε όλοι Νεοέλληνες φραπεδιάρηδες (λες και το να πίνεις φραπέ αντί για τσάι είναι το πρόβλημα), εγώ του εξωτερικού/περιφερειακού εσωτερικού/ΤΕΙ σας γαμάω, έχετε όλοι κόμπλεξ και μου τρώτε τις γκόμενες". Το έχω ξανασυναντήσει το τροπάρι πολλές φορές, δυστυχώς από παιδία περιφερειακών ή τεχνολογικών σχολών που πριν καν γνωρίσουν τον άλλον σου λένε αυτή την κασετούλα, βγάζοντας μάλλον το δικό τους απωθημένο. Κρίμα γιατί δεν πάνε όλοι οι γκαβλοπιτσιρικάδες του Ε.Μ.Π. να σου ρίξουν τη γκόμενα ή να σε χαρακτηρίσουν "για το π$#@ος.Ελληναράδες και ελληναράδικα τα λένα άλλοι...είναι του ΕΜΠ που μπαίνουνε με την φραπεδούμπα στο χέρι πετάνε ένα "είσαι για το π$#@ος" ή καμία άλλη π@π@ριά για να κάνουν εντύπωση...γκαβλοπιτσιρικάδες δηλαδή...λες και τους κοιτάζει καμία γκόμενα και θέλουν να το παίξουν μαγκίτες...
Ή θα μιλήσουμε όπως ο spyrorizos και τέτοιο level ή αν γουστάρετε κατεβαίνω στο δικό σας το ΕΜΠίτικο...
Διαλέχτε λέμε κυρία
Ξαναδιάβασέ το να το εμπεδώσειςΜας είχαν δείξει θέματα εξετάσεων στατικής 2 από ETHZ και γέλασε όλο το αμφιθέατρο... Χαλάρωσε γιατί το κόμπλεξ αναβλύζει... Εδώ μπήκαμε με 19000 μόρια, εσύ δεν ξέρω καν αν έδωσες και εαν θα έβγαζες τόσα... Αραξε στα κυβικά σου... Στην σχολή αυτή διδάσκουν τεράστια ονόματα (γκαζέτας, κουτσογιάννης, μαρίνος κτλπ) και οι απόφοιτοι γίνονται δεκτοί στα καλύτερα πανεπιστήμια της Αμερικής και πόλλοι φίλοι μου με υποτροφία. Ζωή και αραλίκι εδώ δεν έχει, έχει θέματα εργασίες και εξετάσεις που το 5 το βλέπεις με το κυάλι συχνά και το ματώνεις. Οι αίθουσες είναι γεμάτες φοιτητές. Πάρα πολλοι κάνουν την διπλωματική τους εργασία δημοσίευση στα καλύτερα επιστημονικά περιοδικά και συνέδρια. Και πάρε και κανα ξυδάκι τοπ τώρα να ησυχάσεις...

http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embeddedCSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.
Εντάξει αυτό συμβαίνει παντού...αλλά και όταν είδα ότι εκτός από παρτάκηδες και κομματόσκυλα έχουμε παιδιά που ενδιαφέρονται, ψάχνουν και θέλουν να συμμετέχουν σε ουσιώδεις συλλογικότητες.
Και τι θες να κάνω τώρα ???Εδώ μπήκαμε με 19000 μόρια,
Παλικάρι...αυτά αλλού όχι σε εμάς...Ζωή και αραλίκι εδώ δεν έχει,
Τι ξύδι να πάρω ρε μεγάλε ???Και πάρε και κανα ξυδάκι τοπ τώρα να ησυχάσεις...
Διάκριση ναι, αλλά δώστε και τα στοιχεία.Άντε πια με τον κάθενα που θέλει να βγάλει κακία σε μια διάκριση