Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Οδοποιία ΙΙ (2012-13)
Συντονιστής: University Editors
Re: Οδοποιία ΙΙ (2012-13)
Πιστεύω γύρω στο 1,600,000 με 2,000,000 περίπου. εμένα μου βγήκε γύρω στο 1,800,000 και όταν το πήγα για διόρθωση μου είπαν ότι είναι οκ!
Εκεί που σταματά η λογική ξεκινάει η ελληνική πραγματικότητα...
Οκ ευχαριστω
Στο πρωτο τμημα τελικα πρεπει να παραδωσουμε και τεχνικη περιγραφη ή μονο τευχος υπολογισμων;
Επισης, θα του το παμε σε φακελο οπως οδοποιια Ι ή θα το βιβλιοδεσουμε (στην ανακοινωση λεει σε μορφη τευχους);
Επισης, θα του το παμε σε φακελο οπως οδοποιια Ι ή θα το βιβλιοδεσουμε (στην ανακοινωση λεει σε μορφη τευχους);
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΘΕΜΑΤΟΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΙI
http://www.civil.ntua.gr/news/2013/5/27/od_II_2013/
http://www.civil.ntua.gr/news/2013/5/27/od_II_2013/
Εκεί που σταματά η λογική ξεκινάει η ελληνική πραγματικότητα...
Τι ακριβώς πρέπει να παραδώσουμε στη "μορφή τεύχους με αριθμημένες σελίδες"; Είναι ουσιαστικά το excel ή θέλει και άλλα πράγματα;
-
equilibrio
Η προφορική εξέταση όταν θα παραδώσουμε το θέμα ξέρει κανείς αν διαφέρει από την αντίστοιχη της Οδοποιίας Ι?
- Jimmis
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2010
Όσους ρώτησα θα εκτυπώσουν τους πίνακες απλα και ένα εξώφυλλο..και εγω αυτο θα κάνω.Βζ έγραψε:Τι ακριβώς πρέπει να παραδώσουμε στη "μορφή τεύχους με αριθμημένες σελίδες"; Είναι ουσιαστικά το excel ή θέλει και άλλα πράγματα;
Ε λογικά μια απο τα ίδια..(ελπιζω)equilibrio έγραψε:Η προφορική εξέταση όταν θα παραδώσουμε το θέμα ξέρει κανείς αν διαφέρει από την αντίστοιχη της Οδοποιίας Ι?
Τωρα και μια ερώτηση.Έχει κανεις ιδέα στην συνολική δαπάνη τελευταία καρτέλα δεξια 2 κουτακια τι ειναι?
Your gonna eat lightning, and your gonna crap thunder!
Mickey Goldmill
Rocky (1976)
Mickey Goldmill
Rocky (1976)
Ο Γλαρός μας είπε στο πρώτο τμήμα να κάνουμε ένα εξώφυλλο με τίτλο,όνομα, Α.Μ και τα λοιπά όπως στην Οδοποιία 1 και απλά να έχουμε αριθμημένες σελίδες. Να έχει μορφή τεύχους (πχ μέχρι και με συρραπτικό απλά να το συρράψουμε έτσι ώστε να φαίνεται σαν βιβλιαράκι δεν έχει θέμα).Βζ έγραψε:Τι ακριβώς πρέπει να παραδώσουμε στη "μορφή τεύχους με αριθμημένες σελίδες"; Είναι ουσιαστικά το excel ή θέλει και άλλα πράγματα;
Είπε κάτι και για περιεχόμενα και για περιληπτικη τεχνικη περιγραφή (όποιος θέλει) έτσι ώστε οταν κάποιος το βλέπει να παίρνει μια γενική ίδεα και να μην είναι ξεροί πίνακες, αλλά να μην τρελαθούμε κ ολας και γράφουμε λεπτομέρειες σαν να είναι τεχνική έκθεση.(όπως θέλαν στα ΣΜΣ για παράδειγμα)
Can't change anyone but yourself....
-
politikos mhxanikos
παιδια ξερει κανεις αν η εξεταση ειναι οπως στην οδοποιια 1?? δηλαδη στη θεωρία κλειστά βιβλία και ασκήσεις ανοιχτα?
ακριβως ιδια ειναι..