Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Επιπλέον εξεταστική για τους επί διπλώματι
Συντονιστής: University Editors
Re: Επιπλέον εξεταστική για τους επί διπλώματι
Στην εξεταστικη για τους επι διπλωματι την ανοιξη, δηλαδη αυτη για τα χειμερινα μαθηματα, οσοι μπαινουν τωρα στο 10ο εξαμηνο θα εχουν το δικαιωμα να συμμετασχουν;
Σύμφωνα με το Νόμο 4115/2013 και προκειμένου να εφαρμοσθεί το άρθρο 34, παρ.17, καλούνται οι φοιτητές της Σχολής Πολιτικών Μηχανικών, οι οποίοι έχουν ήδη τελειώσει τα 10 εξάμηνα κανονικής φοίτησης (δηλαδή όσοι έχουν εγγραφεί τουλάχιστον μία φορά στο 10ο εξάμηνο σπουδών μέχρι τη λήξη του ακαδημαϊκού έτους 2011-12) να...
Από το site της σχολής.
Από το site της σχολής.
Εκτος απο τον ομερτα που ειναι σκληραγωγημενος....
Επιπλέον εξεταστική για τους επί διπλώματι
παιδια επιπλεον εξεταστικη για τους επι πτυχιω θα εχουμε και στο νεο ετος σπουδων;
αν δεν κάνω λάθος, οι επιπλέον εξεταστικές για τους επι πτυχίω θα καταργηθεί από όλες τις σχολές. ακόμη και σε αυτές που προυπήρχε.έτσι βγήκε εντολή να υπάρξει επιπλέον εξεταστική σε όλες τις σχολές για το ακαδημαικό έτος 2012-2013 και μετά να καταργηθεί. κάτι τέτοιο έχω ακούσει.
Γενικα,δεν ειμαι σιγουρος οτι ισχυει αυτο..Επισημη ανακοινωση φυσικα δεν υπαρχει,του χρονου το γεναρη θα μαθουμε αν ειναι...Αλλα αν σκεφτεις οτι το κανουν και ως αντιβαρο για τις διαγραφες φοιτητων που θα πραγματοποιηθουν το καλοκαίρι του 14,υπάρχουν ελπίδες και για του χρόνου..
- Becoming_I
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Ο νόμος λέει στο τέλος του ακαδημαϊκού έτους 2013-2014 (άρα και ο Σεπτέμβρης μέσα) και επίσης λέει εκτός αν ορίζεται διαφορετικά από το ίδρυμα.kiraine έγραψε:Γενικα,δεν ειμαι σιγουρος οτι ισχυει αυτο..Επισημη ανακοινωση φυσικα δεν υπαρχει,του χρονου το γεναρη θα μαθουμε αν ειναι...Αλλα αν σκεφτεις οτι το κανουν και ως αντιβαρο για τις διαγραφες φοιτητων που θα πραγματοποιηθουν το καλοκαίρι του 14,υπάρχουν ελπίδες και για του χρόνου..
Ακούγεται έντονα ότι θα γίνει και του χρόνου η εν λόγω εξεταστική αλλά με φήμες δεν μπορείς να κάνεις προγραμματισμό.