Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
13/06: 24ωρη Απεργία σε ΜΜΜ
Συντονιστής: University Editors
Re: 13/06: 24ωρη Απεργία σε ΜΜΜ
εμείς θεωρήσαμε ότι είναι απαραίτητο να εκφράσουμε την αναγκαιότητα στον πρόεδρο να μη γίνουν μαθήματα αύριο, το ότι το δσ δεν έχει αντίκρισμα είναι θέμα της διοίκησης. μια γενικη συνέλευση θα έκανε πολύ πιο ξεκάθαρες τις διαθέσεις, ο χρόνος όμως δε το επιτρέπει δυστυχώς
Η πληρότητα του μπλε κάδου είναι ευθέως ανάλογη με το επίπεδο του διαλόγου στο forum..
τελευταιο μου μαθημα τα λιμανια και μακαρι να αναβληθει αυριο! και να ακυρωθει μη σου πω!Agcivil έγραψε:@Nysta: Όταν χρησιμοποιούμε παθητική φωνή, καλό θα είναι να λέμε και από ποιον πάρθηκε μια τέτοια απόφαση. Όπως καταλαβαίνεις, τα λιμενικά τα δίνουν και συνάδελφοι σου που είναι επί πτυχίω, συνεπώς δεν έχουν περιθώρια να μη δώσουν κάποιο μάθημα επειδή πάρθηκε μια απόφαση από κάποιον (πάντως όχι από τη γραμματεία της σχολής μέχρι στιγμής). Κατανοώ την ένδειξη διαμαρτυρίας, κατανοώ όλα όσα γίνονται γύρω μας αλλά κάτι τέτοιο δεν είναι αποκλειστικά ζήτημα των φοιτητών. Εάν οι καθηγητές επιλέξουν να κατεβούν κανονικά, το μάθημα πάει για Σεπτέμβρη...
bismallah
Όταν λέω χάνονται, εννοώ ότι εάν έστω και δέκα φοιτητές πάνε αύριο, το μάθημα θα δοθεί κανονικά, συνεπώς θα χαθεί από τους υπόλοιπους. Η παρένθεση σου στο τέλος δεν ξέρω τι ακριβώς εξυπηρετεί, μάλλον εσύ γνωρίζεις καλύτερα. Ρώτησα από ποιον αποφασίστηκε και αρκούσε να μου πεις ότι το δ.σ. ήταν αυτό που αποφάσισε κάτι τέτοιο, δε ρώτησα για παράταξη αλλά για τα όργανα που πήραν αυτή την απόφαση. Συνεπώς αφού όπως λες το δ.σ. είναι ικανό να επιβάλει στον καθηγητή να αναβάλει το μάθημα, να περιμένουμε από στιγμή σε στιγμή ανακοίνωση της γραμματείας περί αναβολής; Γιατί είναι προφανές πως όσοι φοιτητές δεν έχουν ίντερνετ ή δε μπαίνουν στο εδώ, θα κατεβούν αύριο κανονικά, άρα οι καθηγητές θα δουν φοιτητές και θα διεξάγουν την εξέταση κανονικά αν δεν έχει βγει διαφορετική απόφαση της γραμματείας...
-
ingenieurin26
- Επίτιμο μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2007
Στην τελευταία επαναληπτική εξεταστική αν θυμάστε γίνονταν απεργίες από την ΠΟΣΔΕΠ, αλλά οι περισσότερες εξετάσεις γίνονταν κανονικά. Δεν ξέρω τι θα γίνει τελικά, αλλά μην το θεωρείτε και δεδομένο ότι δεν θα γίνουν εξετάσεις.
Και μια είδηση:
Σας ενημερώνουμε ότι η Κεντρική Βιβλιοθήκη καθώς και οι Βιβλιοθήκες του Παραρτήματος Πατησίων του Ε.Μ.Π. θα παραμείνουν κλειστές για το κοινό την Πέμπτη 13/06/13 λόγω συμμετοχής του προσωπικού στην 24ωρη πανεργατική απεργία που προκήρυξαν ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ.
http://www.lib.ntua.gr/
Και μια είδηση:
Σας ενημερώνουμε ότι η Κεντρική Βιβλιοθήκη καθώς και οι Βιβλιοθήκες του Παραρτήματος Πατησίων του Ε.Μ.Π. θα παραμείνουν κλειστές για το κοινό την Πέμπτη 13/06/13 λόγω συμμετοχής του προσωπικού στην 24ωρη πανεργατική απεργία που προκήρυξαν ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ.
http://www.lib.ntua.gr/
Καλημέρα, έχουμε κάτι νεότερο για το αν θα δοθούν σήμερα τα μαθήματα; Προσωπικά επικοινώνησα με τη γραμματεία και μου είπαν ότι δεν έχουν λάβει κάποια ανακοίνωση και όταν τους είπα ότι δε λειτουργούν τα μέσα, μου απάντησαν "Το γνωρίζουμε απλά δεν μας έχει ανακοινωθεί κάτι".
Ξέρουμε αν θα κατεβούν μέλη του δ.σ. να πιέσουν για τη μη διεξαγωγή των εξετάσεων;;
Ξέρουμε αν θα κατεβούν μέλη του δ.σ. να πιέσουν για τη μη διεξαγωγή των εξετάσεων;;
-
saveapenguin
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2006
Πείτε για όσους ξυπνήσαμε μόλις.
Τα πρωινά μαθήματα δίνονται κανονικά;
Τα πρωινά μαθήματα δίνονται κανονικά;
Επικοινώνησα με τη γραμματεία και είπαν πως δεν έχουν καμία ενημέρωση, οπότε απ'όσο γνωρίζουν κανονικά...
Όταν τσακώνονται δύο άνθωποι φταίει πάντα ο ευφυέστερος.