Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Ό,τι να 'ναι απορίες
- smari
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2011
Re: Ό,τι να 'ναι απορίες
Καλησπέρα! Έχω ένα πρόβλημα με κάτι αρχεία-φαντασματάκια στον υπολογιστή. Λοιπόν, καθώς κατεβάζα αρχεία autocad από το mail μου, αυτά αποθηκεύονταν στα ληφθέντα. Μετά εγώ τα μετέφερα σε άλλους φακέλους και κάποια τα διέγραφα. Το θέμα είναι ότι έχουν μείνει κάτι αρχεία στα ληφθέντα που δε μπορούν να διαγραφούν! βάζω και σχετική εικόνα ως επεξήγηση. Αν έχει κανένας καμιά ιδέα...
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή την δημοσίευση.
Όλοι οι μηχανισμοί έχουν τριβές. Το θέμα είναι να μην αποκτούν οι τριβές, μηχανισμό.
- eX-mc
- Επίτιμο μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2010
Με τις πτωχές μου γνώσεις θα σου έλεγα να κάνεις ένα restart το pc ή πριν από αυτό μια ανανέωση των αρχείων μέσα στον φάκελο. Μάλλον έχει κολλήσει. Ψαξ' τα στην αναζήτηση κι άμα δε τα βρεις θα φύγουν αργά ή γρήγορα.
c'est en faisant n'importe quoi
qu'on devient n'importe qui
Spoiler: showδεν είναι πτήση, είναι πτώση με στυλ.
qu'on devient n'importe qui
Spoiler: showδεν είναι πτήση, είναι πτώση με στυλ.
'Εχω εγκαταστήσει Java στον υπολογιστή,αλλά όταν πάω να ανοίξω κάτι που απαιτεί Java από τον explorer, δεν μου το ανοίγει,είναι δηλαδή σαν να μην το έχω εγκαταστήσει
Τι μπορεί να φταίει;
Τι μπορεί να φταίει;
"Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα"
Albert Einstein
Albert Einstein
-
ingenieurin26
- Επίτιμο μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2007
- smari

ex-mc ευχαριστώ για το ενδιαφέρον
δυστυχώς δε δούλεψαν αυτά που μου πρότεινες.
επαναφέρω λοιπόν το πρόβλημά μου. Καμιά άλλη ιδέα;
επαναφέρω λοιπόν το πρόβλημά μου. Καμιά άλλη ιδέα;
Όλοι οι μηχανισμοί έχουν τριβές. Το θέμα είναι να μην αποκτούν οι τριβές, μηχανισμό.
Επανεκκίνηση του υπολογιστή. Όταν ξεκινά πατάς πολλές φορές F8 και όταν σε ρωτήσει "Εκκίνηση των Windows σε ασφαλή λειτουργία". Δοκίμασε να τα διαγράψεις από εκεί. (Έχει λιγοτερες πιθανότητες να πετύχει απ' το Ex-mc quoting: "θα φύγουν αργά ή γρήγορα" αλλά προσπάθησέ το.)
What if I fall?
But imagine, what if you fly?
But imagine, what if you fly?
Δοκίμασε το Eraser, λογικά θα μπορέσει να διαγράψει τα αρχεία που δε χρειάζεσαι πλέον.
Δυο δυο, τρεις τρεις, να παίξετε, να ερωτευθείτε,
Και να ξεσκάσετε, αδελφέ, μετά από τόση κούραση.
(Μας γέρασαν προώρως, Γιώργο, το κατάλαβες;)
Και να ξεσκάσετε, αδελφέ, μετά από τόση κούραση.
(Μας γέρασαν προώρως, Γιώργο, το κατάλαβες;)
- smari

κι όμως δε δούλεψε! ενώ άλλα αρχεία τα διαγράφει, αυτά δε τα εντοπίζει, μου λέει "τα αρχεία δε βρέθηκαν"!dimos έγραψε:Δοκίμασε το Eraser, λογικά θα μπορέσει να διαγράψει τα αρχεία που δε χρειάζεσαι πλέον.
- smari

ούτε από εκεί διαγράφονται. μάλιστα έκανα και κοκτέιλ των συμβουλών σου με του dimos και δοκίμασα να τα διαγράψω απ'την ασφαλή λειτουργία, μέσω του eraser. προφανώς ούτε αυτό πέτυχε.Dust έγραψε:Επανεκκίνηση του υπολογιστή. Όταν ξεκινά πατάς πολλές φορές F8 και όταν σε ρωτήσει "Εκκίνηση των Windows σε ασφαλή λειτουργία". Δοκίμασε να τα διαγράψεις από εκεί. (Έχει λιγοτερες πιθανότητες να πετύχει απ' το Ex-mc quoting: "θα φύγουν αργά ή γρήγορα" αλλά προσπάθησέ το.)
Θα εμπιστευτώ ex-mc.
- merde_conserve
- Ιδρυτικό Μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2005
googlάκι
http://www.community-feedback.com/topic ... windows-7/
απ'όσο καταλαβαίνω τρέχεις τη διαγραφή μέσα από το command prompt (πιθανώς αφού τα βάλεις όλα σε ένα φάκελο διαγράφεις το φάκελο αυτό και ηρεμείς)
http://www.community-feedback.com/topic ... windows-7/
απ'όσο καταλαβαίνω τρέχεις τη διαγραφή μέσα από το command prompt (πιθανώς αφού τα βάλεις όλα σε ένα φάκελο διαγράφεις το φάκελο αυτό και ηρεμείς)
http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embeddedCSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.