kliu έγραψε:
καπως υπερβολικη η απαντηση δε νομιζεις?! ειναι ο,τι πιο απλο καποιος που παει επι τοπου κ βλεπει τα αποτελεσματα να τραβαει μια φωτο να τα βλεπουν ολοι,αφου υπαρχουν ακομη καθηγητες που δεν αναρτουν τα αποτελεσματα ονλαιν.για το φβ ξερουμε μπαμ μπαμ να βγαζουμε και να ανεβαζουμε! που πηγε το πνευμα αλληλοβοηθειας και αλληλεγγυης μεταξυ φοιτητων
η δικία μου εννοείς? εγώ δεν έχω θέμα (το έχω κάνει κ όλας για το mqn) απλα το να τα ανεβάζουν είναι γενικά πιο βολικο
kliu έγραψε:
καπως υπερβολικη η απαντηση δε νομιζεις?! ειναι ο,τι πιο απλο καποιος που παει επι τοπου κ βλεπει τα αποτελεσματα να τραβαει μια φωτο να τα βλεπουν ολοι,αφου υπαρχουν ακομη καθηγητες που δεν αναρτουν τα αποτελεσματα ονλαιν.για το φβ ξερουμε μπαμ μπαμ να βγαζουμε και να ανεβαζουμε! που πηγε το πνευμα αλληλοβοηθειας και αλληλεγγυης μεταξυ φοιτητων
η δικία μου εννοείς? εγώ δεν έχω θέμα (το έχω κάνει κ όλας για το mqn) απλα το να τα ανεβάζουν είναι γενικά πιο βολικο
οχι στη σοφιμπο αναφερομουν
@ oxydo : μαλλον θα μπερδευτηκα τοτε ..και τι δε θα δινες να ηταν οντως κωλοδαχτυλο αυτο.. +
kliu έγραψε:
οχι στη σοφιμπο αναφερομουν
@ oxydo : μαλλον θα μπερδευτηκα τοτε ..και τι δε θα δινες να ηταν οντως κωλοδαχτυλο αυτο.. +
Πουλιά στον αέρα πιάνετε. Πού να το 'λεγα και σοβαρά. Ψήθηκα βασικά,απλά τώρα πάει 10 ευρω. Έχει και καύσωνα έξω δύσκολο έργο.
Είμαι ήδη στα κτίρια υδραυλικών με αυτό, φωτογραφική μηχαν(ικ)ή ( ) και ένα laptop. Μέχρι στιγμής δεν έχει εμφανιστεί τπτ! Αναμένουμε λοιπόν. Κάποιος για ανταπόκριση από γεωτεχνικούς?
Όταν δίνω τροφή στους φτωχούς, με λένε άγιο. Όταν ρωτάω γιατί οι φτωχοί δεν έχουν τροφή, με λένε κομμουνιστή.
Έλντερ Πεσσόα Κάμαρα, αρχιεπίσκοπος Ολίντα-Ρετσίφε Βραζιλίας
(καλά σου κάνουν! οι φτωχοί είναι χαζοί! Αξιοκρατία ΡΕ!!!!)