Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Εδαφομηχανική ΙΙ (2012-13)
Συντονιστής: University Editors
-
TrexoKaiDenFtano
- Σημαντική βοήθεια & οικονομική ενίσχυση στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2010
Re: Εδαφομηχανική ΙΙ (2012-13)
Είναι γενικά μηδενικές ενεργές τάσεις... σ'ν=ρ+(γ'-γw*i)*z=0.. Ναι νομίζω είναι κανονικά...
πεφτει ποτε?
ξερει κανεις πως βρησκουμε ενεργος κατακορυφη ταση στη ροη?
-
Audrey Tautou
- Έτος εισαγωγής: 2008
Αυτό που λέει πιο πάνω ο τρέχω και δε φτάνωpshlos92 έγραψε:ξερει κανεις πως βρησκουμε ενεργος κατακορυφη ταση στη ροη?
Το ψέμα δε ζει τόσο ώστε να γεράσει.Σοφοκλής
Οντως, δεν το ειδαAudrey Tautou έγραψε:Αυτό που λέει πιο πάνω ο τρέχω και δε φτάνωpshlos92 έγραψε:ξερει κανεις πως βρησκουμε ενεργος κατακορυφη ταση στη ροη?
μπορει καποιος να μ πει τις τιμες του u για την ασκηση 2β απο την εξεταση Ιουλιου 2009 .
~happiness is a mood not a destination~
καλησπερα!! ηθελα να ρωτησω οταν εχουμε μεταβολη του su με τ βαθος σε αστραγγιστες συνθηκες σε κυκλικη επιφανεια τοτε θα θεωρω υπωχρεωτικη μεταβολη και του γ ???? γτ βλεπω καποιες ασκησεις που το θεωρουν σταθερο τ γ παρα τη μτβ του su και κπ αλλου που δινει η εκφωνηση μτβ. σε μια ασκηση σαν αυτη του θεματος 3 του 2010(τελευταιες σελ. σημειωσεων Γκαζετα) τ θ επρεπε να θεωρησω???? ευχαριστω...
"Στόχευε για το φεγγάρι, ακόμη και αν αστοχήσεις θα βρεθείς κάπου ανάμεσα στ΄αστέρια." (Πλατωνας) Άλλωστε η αστοχία είναι ευτυχία!!! (Εδαφ. ΙΙ)
λογικα θεωρείς γ παντού ίδιο. για να το λάβεις διαφορετικό θα πρέπει να το λέει η εκφώνηση (μια περίπτωση είδα που μεταβάλεται το γ και ήταν ξεκάθαρο στην εκφώνηση). να ρωτήσω και κατι αλλο: οταν το φορτιο που μας δινεται ειναι κεκλιμενο, οπως στα παλια θεματα σελ440 στο βιβλιο του γκαζετα, το οριζοντιο φορτιο που το λαμβανουμε υποψιν?
Εκεί που σταματά η λογική ξεκινάει η ελληνική πραγματικότητα...
Παιδιά η εξέταση είναι στις 16 00 ή εγώ σε βλέπω καλά?
δε νομιζω να σου απαντησει κανειςaris02 έγραψε:Παιδιά η εξέταση είναι στις 16 00 ή εγώ σε βλέπω καλά?
ηδη γραφουν...
γιαούρτι με κέτσαπ