Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Αποτελέσματα Εαρινής (και έκτακτης) Εξεταστικής 2012-13 (Σχόλια και ερωτήσεις)
Συντονιστής: University Editors
Re: Αποτελέσματα Εαρινής (και έκτακτης) Εξεταστικής 2012-13 (Σχόλια και ερωτήσεις)
Επειδη ειμαστε πανω στην αλλαγη,στον τελος αυτης ή της αλλης?
Re: Αποτελέσματα Εαρινής (και έκτακτης) Εξεταστικής 2012-13 (Σχόλια και ερωτήσεις)
To τέλος αυτής είναι αύριο αγαπητή-ε. Πώς το κόβεις,Κυριακάτικο?andskia έγραψε:Επειδη ειμαστε πανω στην αλλαγη,στον τελος αυτης ή της αλλης?
Οχι,δευτερα πρωι πρωι.Λιγο μετα το χαραμα
ξερουμε κατι για λιμενικα?
θα βγαλουν κανενα αποτελεσμα η να ριξω μπουρλωτο? αντε γιατι εχω και τα νευρα μου τωρα τελευταια 
Υπάρχει κάποια ενημέρωση για το πότε θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα ΣΜΣ?
πηρα στην γραμματεια δεν απαντουσε κανεις..γνωριζει κανεις τπτ για μπετο1?
Για τα αποτελέσματα στη ΜτΡ αρχίζει να φαίνεται φως, αλλά η ανάρτηση "πάει από βδομάδα".
"Le meteque" - G. Moustaki (- 23/05/2013) & Zazie: https://www.youtube.com/watch?v=O51zyf83mfk
"Et nous ferons de chaque jour toute une eternite d' amour, que nous vivrons a en mourir..."
"Et nous ferons de chaque jour toute une eternite d' amour, que nous vivrons a en mourir..."
Πήγα σήμερα απο κει και μου είπαν ότι η γραμματέας απουσιάζει και θα γυρίσει μέσα στην βδομάδα. Οπότε η αγωνία παρατείνεται.