maraki.pap έγραψε:να ρωτήσω κάτι που αφορά εμένα... έχω λύσει το θέμα με τις σωστές ιδιοτιμές, αλλά ο λαζόπουλος με μηδένισε γιατί είχα τα θέματα δίπλα μου (τα οποία δεν ήταν φωτοτυπία της inge, αλλά φωτοτυπία από παιδί που είχε τα είχε αντιγράψει σε δικό του χαρτί)... ξέρουμε σε αυτή την περίπτωση τι θα γίνει? δεν έχω πρόβλημα να πάω να του αποδείξω ότι ξέρω τι του έγραφα, αλλά μήπως επειδή με έπιασε να "αντιγράφω" δεν θα δεχτεί καν αυτό?
σήμερα του είπαμε ότι έχει χρέος να διορθώσει όλα τα γραπτά, αλλά όποιος ήταν εκεί κατάλαβε, δεν υπήρχε περίπτωση συννενόησης, το μόνο που βρήκε να μας πεί είναι ότι θα φωνάξει τους φύλακες, δεν τον ενδιαφέρει το άσυλο, είναι χρυσαυγίτης, μπούρδες επειδή ένιωθε άβολα..
@ballotelli δεν αφήνεις τις γελοιότητες; πλέον κοιτάω πράγματα που θα τα κοιτούσε συντονιστής..τι εγγραφή δευτέρα 24/6/13 ρε; ποιος θα σε πιστεύσει; έκανες προφιλ για να μη σε καταλάβουν κάποιοι που ξέρουν το προφίλ σου ;
Η πληρότητα του μπλε κάδου είναι ευθέως ανάλογη με το επίπεδο του διαλόγου στο forum..