Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Εφαρμοσμένη Οικονομική (2012-13)
Συντονιστής: University Editors
Εφαρμοσμένη Οικονομική (2012-13)
Ξέρουμε ποια είναι η ύλη;
"Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα"
Albert Einstein
Albert Einstein
Re: Εφαρμοσμένη Οικονομική (2012-13)
Όλα αυτά;;;
"Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα"
Albert Einstein
Albert Einstein
Να σας πώ, ποιά είναι σος γιατί δεν έχω και πολύ χρόνο λόγω μεγαλύτερου χρόνου μαθήματα? Ευχαριστώ! 
το τυπολόγιο που υπάρχει στην ιστοσελίδα του μαθήματος δικαιούμαστε να το εχουμε μαζί μας?
Νομίζω φίλε μου ότι δεν μπορείς να το έχεις το τυπολόγιο! Καλύτερα μάθε τους λίγους σχετικά τύπους απέξω και πάρε μαζί σου το τυπολόγιο και ρώτα τους επιτηρητές τότε!chris92 έγραψε:το τυπολόγιο που υπάρχει στην ιστοσελίδα του μαθήματος δικαιούμαστε να το εχουμε μαζί μας?
Στην κανονική 2011-12 Ξέρει κάποιος πως λύνεται αυτό το 1β ερώτημα?
Βρίσκω την παράγωγο και μετά δίνω τιμές στο P χρησιμοποιώντας τον τύπο της σημειακής ελαστικότητας ως προς την τιμή?
Βρίσκω την παράγωγο και μετά δίνω τιμές στο P χρησιμοποιώντας τον τύπο της σημειακής ελαστικότητας ως προς την τιμή?
- TEL9021
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2012
Σωστός.navar έγραψε:Βρίσκω την παράγωγο και μετά δίνω τιμές στο P χρησιμοποιώντας τον τύπο της σημειακής ελαστικότητας ως προς την τιμή.
- skliropaixtaras
- Έτος εισαγωγής: 2012
τα σημερινά θέματα οικονομίας
τα σημερινα θεματα ανεβηκαν στο panel.ευχαριστούμε skliropaixtara!!(αν μπορεις ξαναανεβασε τα γιατι ειναι αρκετα θολα) ![]()
ή αλλιώς γυναικομαγνήτης