Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Αντοχή των Υλικών (2012-13)
Συντονιστής: University Editors
Re: Αντοχή των Υλικών (2012-13)
Καλημέρα,αν μπορεί κάποιος που κράτησε τα θέματα της έκτακτης ας τα ανεβάσει.Ευχαριστώ!
Έχει ειπωθεί στο αμφιθέατρο πως ο λυγισμός θα πέσει πιθανότατα στην επαναληπτική του Σεπτέμβρη; Ευχαριστώ!
ναι έτσι είχανε πει παρόλο που τον είχαν διδάξει πολύ λιγο..
Ο καλύτερος τρόπος για να αξιολογείς μια ηγεσία είναι να διερωτάσαι τι σφάλματα είναι ικανοί να κάνουν.
- epicas
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2011
γνωριζουμε εαν στο μαθημα αλλαξε ο καθηγητης ? γιατι την μηχανικη 2 την πηρε νομιζω ενας σιδιροπουλος στην θεση του θεοτοκογλου.. εαν εχει αλλαξει η υλη παραμενει η ιδια ?
“Δε με ενδιαφέρει τι δουλειά κάνεις. Θέλω να μάθω τι λαχταράς- και αν τολμάς να ονειρευτείς ότι συναντάς αυτό που επιθυμεί η καρδιά σου. Δε με ενδιαφέρει πόσων χρονών είσαι. Θέλω να μάθω αν θα κινδυνεύσεις να φανείς σαν χαζός- για την αγάπη- για τα όνειρά σου- για την περιπέτεια που είναι η ζωή.”
Oriah Mountain Dreamer
Oriah Mountain Dreamer
-
stratosdem
εκτός από λυγισμό είναι μέσα και η στρέψη διατομών;;;
Δεν εχει διδαχθει η στρεψη.Μονο στην πειραματικη αντοχη, αλλα δεν νομιζω να μετραει ε
...
-
stratosdem
την είχε η ματίνα στο τέλος απλά και είπα μήπως.θενξandskia έγραψε:Δεν εχει διδαχθει η στρεψη.Μονο στην πειραματικη αντοχη, αλλα δεν νομιζω να μετραει ε...
Τώρα που έφυγε ο Θεοτόκογλου και ήρθε καινούργιος,άλλαξε κάτι στην ύλη που υπάρχει αναρτημένη; Όποιος τον έχει παρακολουθήσει ας μας πει
Μέρα τη μέρα ζω - πού ξέρεις αύριο τι ξημερώνει.
Το 'να μου χέρι τσαλακώνει τα λεφτά και τ' άλλο μου τα ισιώνει.
Εφόσον στο προηγούμενο εξάμηνο δίδασκε ο Θεοτόκογλου και να ήρθε άλλος καθηγητής στη θέση του το λογικό δεν είναι αφού δε θα έχει διδάξει να μη συμμετέχει στην ύλη αλλά και στα θέματα και να βάλει θέματα μόνο η Αναστασέλου ;;;
Ελπίζω να γίνει έτσι και να μας λυπηθούν αυτή τη φορά.Ευχαριστώ πολύ πάντως!
Μέρα τη μέρα ζω - πού ξέρεις αύριο τι ξημερώνει.