Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Τεχνική Μηχανική ΙΙ(Μηχανική του Παραμορφώσιμου Σώματος)(2012-13)
Συντονιστής: University Editors
Re: Τεχνική Μηχανική ΙΙ(Μηχανική του Παραμορφώσιμου Σώματος)(2012-13)
Παιδια η κάμψη ειναι μεσα στην φετινή υλη??Ελπιζω οχι..
Άκυρο..Εφοσον έχουμε σύνθετες διατομές υποθέτω εχουμε και κάμψεις..
- OxYdO
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2011
Το ότι έχουμε σύνθετες δεν το έχει επιβεβαιώσει κανείς από το πρώτο έτος ακόμαMobious έγραψε:Άκυρο..Εφοσον έχουμε σύνθετες διατομές υποθέτω εχουμε και κάμψεις..

Εχουμε..πηγα εγω στο τελευταιο μαθημα! δεν ηξερα οτι υπαρχουν ακομη αμφιβολιες αλλιώς θα το έγραφα νωρίτερα..
- OxYdO
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2011
Τι έκανε στο τελευταίο μάθημα; Δεν πιστεύω τίποτα εκτός γραμμής;

Ρε παίδες και παίδισες, έχει κανένας λυμένα θέματα παλιών εξεταστικών? Επίσης λεπτότοιχες είναι μέσα έτσι? 
Re: Αναβολή εξέτασης μαθημάτων
Από το σαιτ της σχολής : ''ΑΝΑΒΟΛΗ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΙΙ (ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΣΙΜΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ)
Η εξέταση του μαθήματος Τεχνική Μηχανική ΙΙ(Μηχανική του Παραμορφωσίμου Σώματος) που είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 9-9-2013 και ώρα 8.30 π.μ. αναβάλλεται. Η νέα ημερομηνία εξέτασης του μαθήματος θα ανακοινωθεί από τη Γραμματεία της Σχολής.
Οι διδάσκοντες
Ε. Αναστασέλου
Αιμ. Σιδερίδης''
Η εξέταση του μαθήματος Τεχνική Μηχανική ΙΙ(Μηχανική του Παραμορφωσίμου Σώματος) που είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 9-9-2013 και ώρα 8.30 π.μ. αναβάλλεται. Η νέα ημερομηνία εξέτασης του μαθήματος θα ανακοινωθεί από τη Γραμματεία της Σχολής.
Οι διδάσκοντες
Ε. Αναστασέλου
Αιμ. Σιδερίδης''
Μέρα τη μέρα ζω - πού ξέρεις αύριο τι ξημερώνει.
Το 'να μου χέρι τσαλακώνει τα λεφτά και τ' άλλο μου τα ισιώνει.
Το 'να μου χέρι τσαλακώνει τα λεφτά και τ' άλλο μου τα ισιώνει.
Όταν δίνεται ισοστατικό δοκάρι με δύο στηρίξεις και δεν αναφέρει ότι είναι απαραμόρφωτο όπως στο θέμα της επαναληπτικής του 2011 λύνω με Castigliano που είναι ύλη της αντοχής ή υπάρχει κάποια άλλη μέθοδος γισ να βρω τη βύθιση σε οποιοδήποτε σημείο;
ρε παιδια οποιος μπορει ας δωσει τα φωτα του... προκειται γα το 2ο θεμα της φετινης κανονικης εξεταστικης!! τα δεδομενα που εγω βγαζω ειναι: σx=σ, σy=-12MPa, τxy=0,τx'y'=τ, σx'=0 κ φ = 30!! ομως εφαρμοζοντας τς τυπους το τ μου βγαιενι αρνητικα πραγμα περιεργο κ κατ'εμε ατοπο!! τι λαθος κανω??

Ο ΚΟΥΦΟΣ ΠΑΝΤΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΙ...