Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Σχόλια & Ερωτήσεις για την Αναβολή των εξετάσεων, τις απεργίες και την αναστολή λειτουργίας του ΕΜΠ
Re: Αναβολή εξέτασης μαθημάτων
Παιδιά με τα μαθήματα της δευτέρας ξέρουμε τι θα γίνει ??
Εδώ δεν ξέρουμε τι θα γίνει με τα σημερινά μαθήματα..περίμενε μέχρι τη Δευτέρα το πρωί και βλέπουμε..
-
xamiles_ptiseis
- Έτος εισαγωγής: 2007
Ρε παιδια... Δεν υπάρχει ούτε μια ανακοίνωση για υπόγεια; Να κατεβουμε κέντρο δηλαδή;
Αναβολή εξέτασης μαθημάτων (Σχόλια & Ερωτήσεις)
Μπουρδελο Εμπ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ. Γιατί να βγάλεις ανακοίνωση αν ξέρεις ότι δε θα έχεις κυρώσεις ούτως η άλλως; Γιατί να μην πάμε όλοι στο κέντρο να βρούμε τις πόρτες κλειδωμενες και να φύγουμε; Σε σεβάστηκαν πολλές φορές οι καθηγητές σου σ αυτή τη σχολή και θες να σε σεβαστούν και τώρα;
Τελευταία επεξεργασία από 1 και ingenieurin26, έχει επεξεργασθεί 0 φορά/ες συνολικά
Αιτία: διάσπαση θεμάτων
Αιτία: διάσπαση θεμάτων
Οπως και να χει ξέρω κάποιον που είναι στο δρόμο οπότε όταν φτάσει θα σου πω τι μου είπε για την κατάσταση που επικρατεί στο Πολυτεχνείο αυτή τη στιγμη...
Η σχολη δεν είναι κλειδωμενη. Η δικιά μου εντύπωση είναι ότι η εξέταση θα γίνει. Τώρα ο,τι καταλαβαίνει ο καθένας κάνει.
- journeyman
- Έτος εισαγωγής: 2009
τι γίνεται σε αυτή τη σχολή πια.....? ότι να ναι..... ένα μάθημα παίζει να δωθεί, τα άλλα έχουν ακυρωθεί....για δευτέρα δεν ξέρουμε.... nice!
Music washes away from the soul the dust of everyday life
Δεν υπάρχει ένας άνθρωπος να δώσει μια απάντηση; Πάμε καθόλου καλά;dean έγραψε:Η σχολη δεν είναι κλειδωμενη. Η δικιά μου εντύπωση είναι ότι η εξέταση θα γίνει. Τώρα ο,τι καταλαβαίνει ο καθένας κάνει.
Όλα αυτά τα μαθήματα που αναβάλλονται πότε θα μπουν;
Θα πάνε μετά το τέλος της εξεταστικής ή υπάρχει περίπτωση να τα βάλλουν ενδιάμεσα;
Θα πάνε μετά το τέλος της εξεταστικής ή υπάρχει περίπτωση να τα βάλλουν ενδιάμεσα;
"Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα"
Albert Einstein
Albert Einstein
Έσυ,απο όσο ξέρεις τους καθηγητές και τη γραμματεία μας δηλαδή,τι νομίζεις?