Αναβολή Γραπτής Εξέτασης Σεπτεμβρίου
Η γραπτή εξέταση του μαθήματος «Κυκλοφοριακή Ροή» που ήταν προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 15:00 αναβάλλεται. Σε επόμενη ανακοίνωση θα γνωστοποιηθεί η νέα ημερομηνία εξέτασης.
Οι Διδάσκοντες
9.9.2013
ΤΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΔΕΝ ΑΡΧΙΖΕΙ ... ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ.
ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ, ΤΟ ΕΜΠ ΤΕΛΕΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΟ[ΠΟΙΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΑΠΟΛΥΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ. ΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΥΡΙΑΝΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΟΙΩΝΕΣ, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ.
ΓΙΑ ΑΥΤΟ, ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑΤΟΣ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΪ, ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΜΕΣΩ ΤΟΥ MYCOURSES.
ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ. ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΘΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑ, ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΙ
Η γραπτή εξέταση του μαθήματος «Διαχείριση Κυκλοφορίας - Οδική Ασφάλεια» που ήταν προγραμματισμένη για την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 18:00 αναβάλλεται. Σε επόμενη ανακοίνωση θα γνωστοποιηθεί η νέα ημερομηνία εξέτασης.
Οι Διδάσκοντες
Ίσως δεν είναι το κατάλληλο τόπικ για να θέσω την απορία μου,αλλά αν κάποιος θέλει να πάρει βεβαίωση σπουδών τώρα με τις απεργίες που (νομίζω?) η γραμματεία είναι κλειστή,αφού δεν απαντάνε,πού απευθύνεται; Ευχαριστώ!
Μέρα τη μέρα ζω - πού ξέρεις αύριο τι ξημερώνει.
Το 'να μου χέρι τσαλακώνει τα λεφτά και τ' άλλο μου τα ισιώνει.
“Γενική Οικοδομική”
Αναβολή γραπτής εξέτασης Σεπτεμβρίου 2013
9.9.2013
Σας ενημερώνουμε ότι λόγω κινητοποιήσεων στο χώρο του Πολυτεχνείου η αυριανή γραπτή εξέταση στο μάθημα “Γενική Οικοδομική” (10/9/2013, ώρα 8:30 Ζωγράφου) αναβάλλεται σε χρόνο που θα ορίσει η γραμματεία της Σχολής.
Θ. Στάμος
...άνθρωπέ μου τι ξεφτίλα,να σου χαλάνε τ'όνειρο κι εσύ να τους αφήνεις...
το Ε.Μ.Π. είναι κλειστό με αποφάσεις των συλλόγων των εργαζομένων, και ο σύλλογος ΔΕΠ ΕΜΠ αποφάσισε απεργία μέχρι και τις 16.09. Επομένως η αυριανή εξέταση του μαθήματος Γεωδαιτικές Εφαρμογές αναβάλλεται.
Ε. Τελειώνη
Έτσι φαίνεται,αλλά καλό είναι να περιμένουμε (μέχρι 1 μέρα πριν) να βγει η επίσημη ανακοίνωση.Επίσης,ένα καλό ερώτημα είναι τι θα γίνει με το μάθημα στις 16/9 ,αλλά μάλλον πολύ βιάζομαι
Μέρα τη μέρα ζω - πού ξέρεις αύριο τι ξημερώνει.
Το 'να μου χέρι τσαλακώνει τα λεφτά και τ' άλλο μου τα ισιώνει.