Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Σχόλια & Ερωτήσεις για την Αναβολή των εξετάσεων, τις απεργίες και την αναστολή λειτουργίας του ΕΜΠ
-
ingenieurin26
- Επίτιμο μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2007
Re: Αναβολή εξέτασης μαθημάτων
Όπως λεει η ανακοίνωση που έχει βάλει ο murw 3 δημοσιεύσεις πιο πάνω, η συνέλευση των εργαζομένων είναι 17/9 δηλαδή αύριο.
-
xamiles_ptiseis
- Έτος εισαγωγής: 2007
Εννοείς ότι αύριο θα αποφασιστεί το αν θα συνεχίσουν από Δευτέρα 23 και μετά, ή για την περιφρουρούμενη απεργία της τρέχουσας εβδομάδας;ingenieurin26 έγραψε:Όπως λεει η ανακοίνωση που έχει βάλει ο murw 3 δημοσιεύσεις πιο πάνω, η συνέλευση των εργαζομένων είναι 17/9 δηλαδή αύριο.
και εγω αναρωτιεμαι αν αυριο αποφασιζονται κινητοποιησεις απο δευτερα 23/9 ή συνεχιση της υπαρχουσας περιφρουρησης.?αυριο δηλαδη ή την τεταρτη κλπ τι γινεται??
-
saveapenguin
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2006
Ρε παιδιά, μέχρι την Παρασκευή δε δίνεται τίποτα, έχουν απεργία οι εργαζόμενοι και την περιφρουρούν. Από Δευτέρα θα δούμε.
ευχαριστουμε για την διευκρινηση!!saveapenguin έγραψε:Ρε παιδιά, μέχρι την Παρασκευή δε δίνεται τίποτα, έχουν απεργία οι εργαζόμενοι και την περιφρουρούν. Από Δευτέρα θα δούμε.
Re: Συνάντηση Εργαζομένων Σχολής Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
Παιδιά σήμερα δεν είναι η συνέλευση, κανένα νέο?
- Becoming_I
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Στο e-polytexneio.gr λέει ότι οι διοικητικοί θα έχουν απεργία μέχρι και τις 23/9 αλλά δεν έχει σχετική ανακοίνωση
Edit: Για κάποιο λόγο δεν μου το περνάει το e-polytexneio μέσα σαν λινκ
Edit: Για κάποιο λόγο δεν μου το περνάει το e-polytexneio μέσα σαν λινκ
Και οι φοιτητές πάλι στον αέρα.Δεν καταλαβαίνω την απόφαση.Απεργία για 1 μέρα ακόμα.Ποια η λογική;Ας μου απαντήσει κάποιος απο τους γνωστούς ιδεαλιστές.
Οχι απλως απεργια μονο τη δευτερα. Συμφωνα με το e-polytexneio παντα, θα και γινει συνελευση την ιδια μερα. Δηλαδη μπορει να εχουν απεργια και την επομενη βδομαδα, αλλα μας το κρατανε για εκπληξη τελευταιας σστιγμης.bulldog85 έγραψε:Και οι φοιτητές πάλι στον αέρα.Δεν καταλαβαίνω την απόφαση.Απεργία για 1 μέρα ακόμα.Ποια η λογική;Ας μου απαντήσει κάποιος απο τους γνωστούς ιδεαλιστές.
-
anonymous71
- Έτος εισαγωγής: 2011
Το πάνω ή το κάτω κρεβάτι στη κουκέτα στο γκουλάγκ προτιμάς?bulldog85 έγραψε:Και οι φοιτητές πάλι στον αέρα.Δεν καταλαβαίνω την απόφαση.Απεργία για 1 μέρα ακόμα.Ποια η λογική;Ας μου απαντήσει κάποιος απο τους γνωστούς ιδεαλιστές.