Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
dannewyorker έγραψε:Αυτό που λες ειναι πολύ γενικό
Αυτό που λές είναι πολύ αόριστο
dannewyorker έγραψε:Αυτό που λες ειναι πολύ γενικό
ειναι σιγουρο αυτο??TrexoKaiDenFtano έγραψε:Η σημερινή σύγκλητος αποφάσισε σύμφωνα με το κλίμα των κινητοποιήσεων των εργαζομένων και κατέληξε σε αναστολή λειτουργίας του Ιδρύματος μέχρι την Τετάρτη 25/09 και νέα σύγκληση την ίδια μέρα.
Προπερσι αρχισαμε την εξεταστικη τον Οκτωμβρη.eleni.z έγραψε:Δε ξέρω ποιό είναι το σωστό τόπικ να γράψω,αλλά να ρωτήσω κάτι που δεν έχει συζητηθεί καθόλου και είναι πιστεύω σημαντικό.Αναστολή λειτουργίας μέχρι τις 25 λέει η σύγκλητος,απεργία μέχρι τις 27 λένε-από ότι κατάλαβα- οι εργαζόμενοι...και γενικά επ'αόριστον απεργία. μέχρι να βρεθεί μια κάποια λύση.Με όλα αυτά τα δεδομένα υπάρχει περίπτωση να συνεχιστεί η εξεταστική μετά τις κινητοποιήσεις?Ή θα πάμε σε διπλή ίσως εξεταστική το Φεβρουάριο.?Αν μπορεί ας απαντήσει κάποιος από μεγαλύτερο έτος που ειχε πάλι ανάλογες εμπειρίες...Ευχαριστώωω!
Το πρόγραμμα άλλαξε (συμπτύχθηκε) ή έμεινε όπως ήταν;apo7 έγραψε:Προπερσι αρχισαμε την εξεταστικη τον Οκτωμβρη.eleni.z έγραψε:Δε ξέρω ποιό είναι το σωστό τόπικ να γράψω,αλλά να ρωτήσω κάτι που δεν έχει συζητηθεί καθόλου και είναι πιστεύω σημαντικό.Αναστολή λειτουργίας μέχρι τις 25 λέει η σύγκλητος,απεργία μέχρι τις 27 λένε-από ότι κατάλαβα- οι εργαζόμενοι...και γενικά επ'αόριστον απεργία. μέχρι να βρεθεί μια κάποια λύση.Με όλα αυτά τα δεδομένα υπάρχει περίπτωση να συνεχιστεί η εξεταστική μετά τις κινητοποιήσεις?Ή θα πάμε σε διπλή ίσως εξεταστική το Φεβρουάριο.?Αν μπορεί ας απαντήσει κάποιος από μεγαλύτερο έτος που ειχε πάλι ανάλογες εμπειρίες...Ευχαριστώωω!