Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Απαντάτε με ερώτηση....plz
Re: Απαντάτε με ερώτηση....plz
μήπως κάποιοι είναι προκατειλλημένοι λόγω του ονόματος μου?
μηπως καποιες φορές ειναι πιο σημαντικό να διερωτόμαστε, από το να ρωτάμε;;;
-
Lost.in.Athens
- Επίτιμο μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2008
Μήπως θα έπρεπε να κάνουμε και την αυτοκριτική μας για να μπορέσουμε να ζητήσουμε συγγνώμη Spoiler: show(με 2 γ ε;;;) από την matty, η οποία είχε διορθώσει το μήνυμά της πριν καν γίνει λόγος για τα greeklish;;; Άλλωστε δεν είναι ξεκάθαρο από τα στοιχεία των μηνυμάτων;;;
-
ingenieurin26
- Επίτιμο μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2007
pss Μήπως είσαι πάρα πολύ παρατηρητική?
θα μας συγχωρέσει αράγε ποτέ η ματι που τόσο άδικα βιαστήκαμε να επιπλήξουμε? 
- merde_conserve
- Ιδρυτικό Μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2005
Μήπως έφυγαν ο amfisvitias και η SoundOfSilence και το topic από φιλοσοφικά δοκίμια περιέχει πλέον μόνο ερωτηματικές προτάσεις μιας γραμμής;
Μήπως όταν επιστρέψουν θα χούμε πάλι τα ίδια; Μήπως να το απολαύσετε τώρα που μπορείτε γιατί μετά θα πρέπει να το (παρα)φιλοσοφήσετε;
Μήπως όταν επιστρέψουν θα χούμε πάλι τα ίδια; Μήπως να το απολαύσετε τώρα που μπορείτε γιατί μετά θα πρέπει να το (παρα)φιλοσοφήσετε;
http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embeddedCSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.
-
Lost.in.Athens
- Επίτιμο μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2008
Ε;;; Από πού συνεπάγεται ότι είμαι παρατηρητρικ-ή-; Μήπως η αλήθεια είναι ότι δεν το παρατήρησα εγώ, αλλά μου το επεσήμανε η ίδια;;; Μήπως κάποια κάνει πως δεν με ξέρει ενώ είμαστε κάθε μέρα μαζί στη σχολή;;;
Άραγε (επαναφέρω την ερώτηση) γίναμε πηγαδάκι;;;
Άραγε (επαναφέρω την ερώτηση) γίναμε πηγαδάκι;;;
Τελευταία επεξεργασία από 1 και Lost.in.Athens, έχει επεξεργασθεί 0 φορά/ες συνολικά
μηπως τελικα -για να παρα-φιλοσοφησουμε και λιγάκι!- βιαζόμαστε να κρίνουμε τους αλλους γυρω μας;;;και τους πληγωνουμε χωρις να το θέλουμε;; και μηπως πρεπει να αντιμετωπιζουμε τις καταστασεις με χιουμορ,ώστε να προστατευουμε τους ευαισθητους εαυτους μας;;
μήπως μπορεί να μου πει ο λοστ ιν αθενς τι είναι αύτο το spoiler γτ το πάτησα και μου σβήνει τη μισή σελίδα?Lost.in.Athens έγραψε:Μήπως θα έπρεπε να κάνουμε και την αυτοκριτική μας για να μπορέσουμε να ζητήσουμε συγγνώμη Spoiler: show(με 2 γ ε;;;) από την matty, η οποία είχε διορθώσει το μήνυμά της πριν καν γίνει λόγος για τα greeklish;;; Άλλωστε δεν είναι ξεκάθαρο από τα στοιχεία των μηνυμάτων;;;