Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα

Μεγάλη η χάρη του!

Ο άλλος μπορεί να πιστεύει οπουδήποτε. Μπορεί να έχει θεοποιήσει ένα χαλί που έχει στο σπίτι του, μία γάτα, μία πέτρα, τον ολυμπιακό, το σαμαρά, μια σημαία, ένα σύμβολο, το κοράνι... Οτιδήποτε. Εγώ γιατί να μην τα σατιρίσω όλα αυτά; Επειδή θα βρεθεί κάποιος που θεωρεί ότι προσβάλλεται;Ολοκληρωμένος Τύπος έγραψε:αυτό θεωρείται έξυπνο? είσαι ελεύθερος να πιστεύεις όπου θέλεις, αρκεί να μη γελοιοποιείς αυτό που πιστεύει ο άλλος.

Δεν ήξερα ότι είναι νομοτελειακό.Ολοκληρωμένος Τύπος έγραψε:εγώ απλά σου το αναφέρω γιατί κάποια στιγμη θα το μετανιώσεις

Off topic:OxYdO έγραψε: Off topic:
Και εσύ,πάντως, όταν παίρνεις 400€ μισθό θα μετανιώσεις που δεν υπήρξες ποτέ κομμουνιστής.
δεν είναι νομοτελειακό, μπορείς αν θελήσεις να το αλλάξεις. αλλιώς δε θα σου έλεγα τίποτα.OxYdO έγραψε:Δεν ήξερα ότι είναι νομοτελειακό.Ολοκληρωμένος Τύπος έγραψε:εγώ απλά σου το αναφέρω γιατί κάποια στιγμη θα το μετανιώσεις![]()
Και εσύ,πάντως, όταν παίρνεις 400€ μισθό θα μετανιώσεις που δεν υπήρξες ποτέ κομμουνιστής.
κράτα μικρό καλάθι, ακόμα και για το τί θεωρούν ιστορίαpaktomenos έγραψε: και δεν θα αποκηρύξει σαν κότα την ιστορία που κουβαλάει