Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Εφαρμοσμένη Υδραυλική (2016-17)
Συντονιστής: University Editors
Re: Εφαρμοσμένη Υδραυλική (2016-17)
ευχαριστω ρε παιδιά! Και γω τα ιδια λιγο πολυ εχω διαβασει! Το οτι συμφωνούμε σε αυτά δειχνει οτι μαλλον τα εχω καταλαβει σωστα.
Αρα σε εκεινη τη ασκηση που ανέφερα, που στη λύση για μεγιστη παροχή πήρε αυτός κρίσιμο βάθος, απο την κοιλιά του το έβγαλε;; Ελπίζω..
- fiddlerontheroof
- Επίτιμο μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2014
Αν λύσεις τη σχέση της ειδικής ενέργειας ως προς την παροχή και μετά παραγωγίσεις την Q=... ως προς y μπορείς να βρεις για ποια τιμή του βάθους έχεις μέγιστο Q.Προκύπτει πως μέγιστο Q εχεις για F=1 άρα όταν το βάθος είνια το κρίσιμο(Διδάχτηκε στο μάθημα αυτό,δεν ξέρω αν βρίσκεται στο βιβλίο πουθενά)Αύτη τη σχέση χρησιμοποίησε για την άσκηση που αναφερεσαι
make Orwell fiction again
[quote="fiddlerontheroof"]Αν λύσεις τη σχέση της ειδικής ενέργειας ως προς την παροχή και μετά παραγωγίσεις την Q=... ως προς y μπορείς να βρεις για ποια τιμή του βάθους έχεις μέγιστο Q.Προκύπτει πως μέγιστο Q εχεις για F=1 άρα όταν το βάθος είνια το κρίσιμο(Διδάχτηκε στο μάθημα αυτό,δεν ξέρω αν βρίσκεται στο βιβλίο πουθενά)Αύτη τη σχέση χρησιμοποίησε για την άσκηση που αναφερεσαι[/quote
Ευχαριστώ φίλε...δεν το ήξερα αυτό μιας και ειπώθηκε στο μάθημα...θα το κοιτάξω καλά
Ευχαριστώ φίλε...δεν το ήξερα αυτό μιας και ειπώθηκε στο μάθημα...θα το κοιτάξω καλά