Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
newPCLab.pdf
Συντονιστής: University Editors
http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embeddedCSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.
Είναι σαν να λες ότι έχω 3 αυτοκίνητα του 99 και θα τα πετάξω/χαρίσω/πουλήσω σε εξευτελιστική τιμή για να πάρω 3 καινούριας τεχνολογίας γιατί παρουσιάζουν λιγότερα προβλήματα. Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Οι υπολογιστές δε θέλουν πέταμα. Μερικά format να κάνεις και έστρωσαν.Χαμηλό κόστος συντήρησης και λειτουργίας του Εργαστηρίου. Ο εξοπλισμός στις θέσεις εργασίας είναι απλούστερος και άρα υπάρχουν λιγότερα σημεία αστοχίας.
Κι έρχομαι εγώ να ρωτήσω, ποιου κτιρίου; Πείτε μου κι εμένα γιατί μόνο στο Αντοχής Υλικών υπάρχει πρόσβαση στο internet. Πριν από ένα χρόνο πρωτοκόλλησα μια πρόταση για εγκατάσταση περισσότερων σημείων ασύρματης πρόσβασης στο internet στα Νέα Κτίρια της Σχολής αφού η κατάσταση είναι απελπιστική. Μιλάμε φυσικά για κόστος 50 € ανά συσκευή. Αστείο το ποσό σε τέτοιο βαθμό που πρότεινα στο Κέντρο Δικτύων να προβώ στην αγορά με προσωπικά έξοδα και απλά να αναλάβουν αυτοί την εγκατάσταση. Δεν το δέχτηκαν. Μου είπαν ότι αφού το αγοράσω πρέπει να έρθω και σε συνεννόηση με καθηγητή της σχολής για να δεχθούν να κάνουν την εγκατάσταση. Παρόλα αυτά είδατε πουθενά αυτά τα σημεία ασύρματης πρόσβασης; Η πρόσβαση από το hotspot ntua, με τις απελπιστικές ταχύτητες αφού γίνεται και περιορισμός, επιτυγχάνεται αυστηρά και μόνο στα σκαλάκια (ανάμεσα του κτιρίου διοίκησης και της αίθουσας εκδηλώσεων). Τώρα θα μου πείτε τι γίνεται με το hotspot CIVIL1. Το CIVIL1 πιάνει αμυδρά στον πάνω όροφο του κυλικείου στα τραπεζάκια που είναι προς τα κτίρια της σχολής μας, πιάνει στο πίσω μέρος της αίθουσας 03 στο ισόγειο και σε ορισμένες ακόμη αίθουσες από την πλευρά του χώρου στάθμευσης και αυτό μόνο αν είσαι τυχερός και κοντά στα παράθυρα. Τέλος, το CIVIL1 δεν είναι επίσημο (εννοώ του ΕΜΠ) αφού η πρόσβαση σε αυτό είναι ελεύθερη για όποιον θέλει, χωρίς να απαιτείται ο αριθμός μητρώου και ο προσωπικός κωδικός του κάθε φοιτητή.Η συνεχώς αυξανόμενη χρήση ασύρματων δικτύων (WiFi) αλλά και η διευρυμένη χρήση φορητών υπολογιστών ενισχύει αυτήν την τάση. Το ΕΜΠ ανταποκρινόμενο στις νέες δυνατότητες που προσφέρει η τεχνολογία έχει εγκαταστήσει σημεία πρόσβασης στο δίκτυο δεδομένων μέσω ασύρματης τεχνολογίας μεταξύ άλλων και στον περιβάλλοντα χώρο γύρω και εντός του Κτιρίου Πολιτικών Μηχανικών.
Ας ξεκινήσουμε από το software.κεντρικού εξυπηρετητή
30 σταθμών εργασίας thin clients
Λειτουργικού συστήματος UNIX
Λογισμικού Virtualization
+1 Μεγαλη αληθειαintelx86 έγραψε:Οι υπολογιστές δε θέλουν πέταμα. Μερικά format να κάνεις και έστρωσαν.
Βασικά με τον αριθμό ατόμων ανά έτος που έχουμε στη σχολή, θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να γίνει υποχρεωτικό μάθημα AutoCAD. Θα μπορούσε κατ'αρχάς (έτσι όπως είναι τώρα η κατάσταση, χωρίς καινούργιο PC Lab) να γίνει εκεί που γίνονται οι ασκήσεις της FORTRAN, δηλαδή στο PC Lab δίπλα στους Ηλεκτρολόγους, που έχει επαρκή αριθμό υπολογιστών. Ωστόσο χρειάζεται κατάτμηση σε πολλά τμήματα, διαφορετικές ώρες για κάθε τμήμα, διαφορετικούς καθηγητές. Θα είναι μια αρκετή πολύπλοκη διαδικασία ένα τέτοιο μάθημα.το καλο ειναι πως θα υπαρχει ενα μερος να κανουμε ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ AUTOCAD!επιτελους!!!
http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embeddedCSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.
Υπάρχει μάθημα επιλογής στο 4ο εξάμηνο, Σχεδίαση εργων πολ/μηχ σε Η/Υ που είναι στην ουσία εκμάθηση autocad. Αυτό για ένα Πολυτεχνείο αρκεί, δηλαδή ένα σεμιναριακού τύπου μάθημα, προς θεού δεν είναι δυνατόν να κάνουμε υποχρεωτικό μάθημα την εκμάθηση ενός προγράμματος όσο χρήσιμου και αν είναι, το οποίο μπορεί ο καθένας να το μάθει ακόμα και μόνος του...το καλο ειναι πως θα υπαρχει ενα μερος να κανουμε ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ AUTOCAD!επιτελους!!!