Τι εμπειρίες έχετε μέχρι στιγμής από τις ομαδικές εργασίες;

Πληροφορίες που αφορούν στο σύνολο της εκπαιδευτικής δραστηριότητας της σχολής και δεν εντάσσονται σε κάποιο έτος.

Συντονιστής: University Editors

Απάντηση

Τι εμπειρίες έχετε μέχρι στιγμής από τις ομαδικές εργασίες;

Η συνεργασία ήταν πολύ καλή και αποδοτική
5
16%
Παρόλο που η συνεννόηση ήταν δύσκολη και τελικά λίγοι έκαναν όλη τη δουλειά, καταφέραμε να αντεπεξέλθουμε στις απαιτήσεις της εργασίας
21
68%
Επειδή ελάχιστοι είχαν τη θέληση να δουλέψουν, τελικά δεν προχώρησε η εργασία όπως έπρεπε
5
16%
 
Σύνολο ψήφων: 31

ingenieurin26
Επίτιμο μέλος
Δημοσιεύσεις: 6363
Εγγραφή: Τρί, 03 Ιουν 2008 6:56 pm
Έτος εισαγωγής: 2007

Τι εμπειρίες έχετε μέχρι στιγμής από τις ομαδικές εργασίες;

Δημοσίευση από ingenieurin26 »

Πείτε μας τις εμπειρίες σας από τις ομαδικές εργασίες που έχετε κάνει μέχρι τώρα :) :roll:

Πρωτοδημοσιεύτηκε στο ChemEng Ntua forum
mazas
Δημοσιεύσεις: 89
Εγγραφή: Πέμ, 17 Ιούλ 2008 11:28 pm

Re: Τι εμπειρίες έχετε μέχρι στιγμής από τις ομαδικές εργασίες;

Δημοσίευση από mazas »

ΧΑΛΙΑ παντα καποιος ειναι φυγοπονος αν το παρεις αποφαση τοτε οκ μαθαινεις να συνεργαζεσαι με τους υπολοιπους
brahe
Επίτιμο μέλος
Δημοσιεύσεις: 524
Εγγραφή: Σάβ, 05 Ιούλ 2008 2:02 pm
Τοποθεσία: Στέλμπουργκ, Ουρανούπολη

Re: Τι εμπειρίες έχετε μέχρι στιγμής από τις ομαδικές εργασίες;

Δημοσίευση από brahe »

Ομαδική εργασία;;;; Μακριά από εμάς!!! :wave: :wave:
mazas έγραψε:ΧΑΛΙΑ παντα καποιος ειναι φυγοπονος αν το παρεις αποφαση τοτε οκ μαθαινεις να συνεργαζεσαι με τους υπολοιπους
Επιεική σε βρίσκω...
"Ο τέλειος ο άνδρας,
ο άνδρας ο σωστός,
είναι μονάχα ο έξυπνος...
ο όμορφος...
...ο δομοστατικός"
stallion
Δημοσιεύσεις: 242
Εγγραφή: Σάβ, 01 Νοέμ 2008 12:51 am
Έτος εισαγωγής: 2007

Re: Τι εμπειρίες έχετε μέχρι στιγμής από τις ομαδικές εργασίες;

Δημοσίευση από stallion »

Οτι ειπαν και οι προηγουμενοι συναδελφοι...χαλια παιδια,ενας αντε δυο καναμε ολη τη δουλεια και οι υπολοιποι ερχοντουσαν μια στις δεκα και περιμεναν να τους εχουμε ετοιμασει τη δουλεια...Απλα και δικαια οταν ηρθε η ωρα της εξετασης εκεινοι δεν ηξεραν τιποτα ενω οσοι ειχαμε ασχοληθει(επειδη μας αρεσε το αντικειμενο π.χ. γεωδαιτικες) πηραμε μια χαρα βαθμο.
Οι αξιες προσαρμοζονται σε ο,τι εχουμε μπροστα στα ματια μας ενω οι ιδεολογιες παρακαμπτουν οποια γεγονοτα τις αμφισβητουν.
a posse ad esse
Δημοσιεύσεις: 31
Εγγραφή: Δευτ, 16 Ιουν 2008 1:52 pm

Re: Τι εμπειρίες έχετε μέχρι στιγμής από τις ομαδικές εργασίες;

Δημοσίευση από a posse ad esse »

Θα πρέπει γενικά να επιλέξεις τα άτομα της ομάδας σου ώστε να ξέρεις ότι θα δουλέψουν και ότι μπορείτε να συνεργαστείτε. Εμένα γενικά η εμπειρία μου είναι καλή, σίγουρα σε κάποιο στάδιο σε κάποιον ίσως πέσει κάτι παραπάνω αλλά αν υπάρχει θέληση από όλους η κατανομή βγαίνει δίκαιη. Επίσης μιας και είναι σπάνιο φαινόμενο στη σχολή μας, προσφέρει δυνατότητα διαφορετικού τύπου δουλειάς, συνεργασίας και σύνθεσης ιδεών. Επαναλαμβάνω ωστόσο πως το νο1 για επιτυχημένη ομαδική είναι η επιλογή των ατόμων. Όποτε υπήρχαν στην ομάδα άτομα επειδή μας παρακάλεσαν, δεν βρήκαν ομάδα κτλ κτλ απλά εν τέλει δεν ασχολήθηκαν.
Συμπέρασμα: καλή η ομαδική με τα σωστά άτομα, κάνει μια διαφορά από το συνηθισμένο αλλά αν πρέπει να επιλέξω προτιμώ σίγουρα τις ατομικές!! ;)
pokerman
Δημοσιεύσεις: 216
Εγγραφή: Κυρ, 19 Οκτ 2008 5:45 pm

Re: Τι εμπειρίες έχετε μέχρι στιγμής από τις ομαδικές εργασίες;

Δημοσίευση από pokerman »

Αναλογως το μαθημα παιδια. Αν ειναι σοβαρο μαθημα πρεπει να πας με ατομα που ξερεις οτι θα ασχοληθουν αν το μαθημα δεν σε νοιαζει και πολυ τοτε διαλεξε ατομα που θα περασεις καλα. Για παραδειγμα στις γαιωδετικες πρεπει να παρεις τους φιλους σου και να ξεδωσεις στους αγρους ( το μονο που εχεις να κανεις ειναι να προσπαθησεις να μην σπασεις κανενα οργανο ). Σκεψου να εισαι μεσα στον ηλιο και να πρεπει να διπλομετρας σημεια επειδη δεν ειχες την απαιτουμενη ακριβεια.. Ε και τι εγινε, μηπως θα το αγορασεις το οικοπεδο ?
BM
Δημοσιεύσεις: 213
Εγγραφή: Τετ, 11 Φεβ 2009 10:58 pm
Έτος εισαγωγής: 2004

Re: Τι εμπειρίες έχετε μέχρι στιγμής από τις ομαδικές εργασίες;

Δημοσίευση από BM »

pokerman έγραψε:Σκεψου να εισαι μεσα στον ηλιο και να πρεπει να διπλομετρας σημεια επειδη δεν ειχες την απαιτουμενη ακριβεια.. Ε και τι εγινε, μηπως θα το αγορασεις το οικοπεδο ?
:lol: :lol: Χαχα! Ωραίος! :lol: :lol:

(ωραίες εποχές τότε!)
Vae Victis
Απάντηση

Επιστροφή στο