Παραθέτω λινκ με διάφορα άρθρα και επιφυλλίδες που έχει γράψει ο καθηγητής Τάσιος στο Βήμα. Πιστεύω έχουν ενδιαφέρον και αφορούν ζητήματα που γενικότερα συζητάμε. Αξίζει να ρίξετε μια ματιά στις απόψεις του ότι και να ασπάζεστε. Ίσως και να είναι αφορμή για κάποιες περαιτέρω συζητήσεις στο φόρουμ, αναφέρεται στο άσυλο, στη σχέση του πανεπιστημίου με τα επαγγέλματα και άλλα πολλά.
Καιεδώ η συνέντευξή του στην Βίκυ Φλέσσα , στην εκπομπή "Στα Άκρα".
Όταν δίνω τροφή στους φτωχούς, με λένε άγιο. Όταν ρωτάω γιατί οι φτωχοί δεν έχουν τροφή, με λένε κομμουνιστή.
Έλντερ Πεσσόα Κάμαρα, αρχιεπίσκοπος Ολίντα-Ρετσίφε Βραζιλίας
(καλά σου κάνουν! οι φτωχοί είναι χαζοί! Αξιοκρατία ΡΕ!!!!)
Στις 20.01. ο κος Τάσιος θα δώσει στο Μέγαρο Μουσικής διάλεξη με θέμα "Επαγγελματικές δεοντολογίες (επιχειρήσεων και ατόμων)" στις 19:00. Η διάλεξη εντάσσεται στα πλαίσια του Megaron Plus και έχει ελεύθερη είσοδο (με δελτία προτεραιότητας).
I have the simplest tastes. I am always satisfied with the best. Oscar Wilde
Σεβαστός ο κύριος Τάσιος και κατά καιρούς έχω κι εγώ κάνει αναφορές σε άρθρα του, αλλά η ζημιά που έκανε στη σχολή είναι 10πλάσια του καλού που έκανε. No further comments.
Ποιος είδε τον ικανοτικό και δεν τον φοβήθηκε
I used to be an adventurer like you.
Then I took a longitudinal reinforcement in the knee.
Μια από τις 10 ζημιές είναι ότι ενέπνευσε το γράφοντα εις τον τρόπο - μέθοδο διδασκαλίας , αλλά και γενικότερης στάσης ως διδάσκοντος.
Αναζητήστε τις υπόλοιπες 9...
"Le meteque" - G. Moustaki (- 23/05/2013) & Zazie: https://www.youtube.com/watch?v=O51zyf83mfk "Et nous ferons de chaque jour toute une eternite d' amour, que nous vivrons a en mourir..."
Τι ζημιές έκανε ρε παιδιά?Γιατί ξηγημένος μου φαίνεται εμένα.
Όταν δίνω τροφή στους φτωχούς, με λένε άγιο. Όταν ρωτάω γιατί οι φτωχοί δεν έχουν τροφή, με λένε κομμουνιστή.
Έλντερ Πεσσόα Κάμαρα, αρχιεπίσκοπος Ολίντα-Ρετσίφε Βραζιλίας
(καλά σου κάνουν! οι φτωχοί είναι χαζοί! Αξιοκρατία ΡΕ!!!!)
Ίσως ο intelx86 εννοεί κάποιες "αντιπαραθέσεις" που υπήρχαν παλαιότερα μεταξύ διδασκόντων (σημερινών και απερχόμενων), για τις οποίες έχω ακούσει και εγώ από μεγαλύτερους (δε θα ήθελα να αναφέρω λεπτομέρειες ή να επιβεβαιώσω). Σε αυτή την περίπτωση θα ήταν καλύτερα να μην συνεχιστεί η κουβέντα (χρωστάμε και μπετά μερικοί)!