Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Τριήμερος εορτασμός 17 Νοέμβρη
Συντονιστής: University Editors
Τριήμερος εορτασμός 17 Νοέμβρη
Παιδια να ρωτήσω κάτι...ισχύει ότι στο πολυτεχνείο μόνο έχουμε τριήμερο εορτασμό της 17 Νοέμβρη; δηλαδή φέτος που η 17 Νοέμβρη πέφτει Πέμπτη, θα έχουμε μάθημα Τρίτη και Τετάρτη;
Re: Τριήμερος εορτασμός 17 Νοέμβρη
Απ' ότι ξέρω (χωρίς να είμαι και σίγουρη), δεν θα έχουμε μάθημα στις 16 (Τετάρτη) - 17 (Πέμπτη) - 18 (Παρασκευή)... Ας το επιβεβαιώσει, παρολ' αυτά και κάποιος άλλος...sf_krt έγραψε:Παιδια να ρωτήσω κάτι...ισχύει ότι στο πολυτεχνείο μόνο έχουμε τριήμερο εορτασμό της 17 Νοέμβρη; δηλαδή φέτος που η 17 Νοέμβρη πέφτει Πέμπτη, θα έχουμε μάθημα Τρίτη και Τετάρτη;
Τις προηγούμενες χρονιές ήταν τριήμερος και πιστεύω πως και φέτος τριήμερος θα είναι. Τώρα μια ανακοίνωση για Παρασκευή μάθημα δν νομίζω να μπορεί κανείς να την μαντέψει αλλά θεωρώ μάλλον απίθανο να γίνει.
What if I fall?
But imagine, what if you fly?
But imagine, what if you fly?
Ευχαριστώ πολύ παιδιά!Πιστεύω ότι επίσημα Τρίτη,Τετάρτη και Πέμπτη δε θα έχουμε μαθημα για Παρασκευή αν δεν υπάρχουν επισόδια λογικά θα γίνει...
-
strangelic
- Έτος εισαγωγής: 2005
Σωστά λες, οι εορτασμοί είναι 15 με 17 Νοέμβρη, πού κολλαει αυτό με την Παρασκευή;
Η σιωπή είναι συνενοχή...
şiddet büyüleyicidir,şiddet umuttur, umutsuz ve sessiz bir dünyada ...
(Η Βίαιη αντίσταση είναι η μόνη ελπίδα σε μια χώρα δίχως ελπίδα και φωνή)
Θελει να παει 5θημερο ο φιλος..
- Becoming_I
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Παιδιά μην ανησυχείτε θα βγεί σχετική ανακοίνωση. Αν θυμάμαι από παλαιότερες επετείους είναι 1 μέρα πρίν και 1 μέρα μετά ο εορτασμός (διορθώστε με αν κάνω λάθος)
-
blindone1712
- Έτος εισαγωγής: 2007
θυμάμαι κάποια χρονιά 18 Νοέμβρη είχαμε μάθημα...
Κι εγώ είμαι ο Μάκης....
-
strangelic
- Έτος εισαγωγής: 2005
Παιδάκια, ο 3ημερος εορτασμος ειναι 15 με 17, για ευνοητους λογους.Βασικα απο 14 βραδυ... 18 δεν εγινε κατι, ισως μαζευαν τα συντριμια απο την πυλη πατησιων.
Spoiler: showέλεος!!!
Η σιωπή είναι συνενοχή...
Ο εορτασμός για την 17η Νοεμβρίου είναι 15-17.11!
Θυμάμαι ακόμα όμως την πρώτη μου χρονιά στη σχολή που η 28η Οκτωβρίου έπεφτε Πέμπτη. Οπότε λίγες μέρες πριν βγήκε ανακοίνωση από υπεύθυνη δύναμη της σχολής μας, που είναι υπέρ της ανοιχτής σχολής γενικά, ότι απλά την Παρασκευή 29.10 η σχολή θα παραμείνει κλειστή.
Θυμάμαι ακόμα όμως την πρώτη μου χρονιά στη σχολή που η 28η Οκτωβρίου έπεφτε Πέμπτη. Οπότε λίγες μέρες πριν βγήκε ανακοίνωση από υπεύθυνη δύναμη της σχολής μας, που είναι υπέρ της ανοιχτής σχολής γενικά, ότι απλά την Παρασκευή 29.10 η σχολή θα παραμείνει κλειστή.