Παρακαλούνται οι παρακάτω φοιτητές να προσέλθουν στη Γραμματεία της Σχολής έως τις 20/11/2008 να διευθετήσουν κάποιο πρόβλημα που υπάρχει στη δήλωση μαθημάτων τους:
IFTIME ANDREA
ΒΟΥΓΙΟΥΚΑΛΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ
ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΤΡΗ
ΓΚΟΥΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΜΥΡΤΩ
ΚΑΛΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
ΚΑΝΑΚΗ ΑΣΠΑΣΙΑ
ΚΕΦΑΛΑ ΜΑΡΙΑ
ΛΕΩΤΣΑΡΑΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΛΙΑΠΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΜΟΥΛΟΥΔΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΜΠΕΝΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΜΠΕΣΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΣΠΑΝΑΚΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ
ΤΣΟΛΑΚΗ ΑΘΗΝΑ
ΦΟΝΙΑΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ
ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ
ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ
Ποιος είδε τον ικανοτικό και δεν τον φοβήθηκε
I used to be an adventurer like you.
Then I took a longitudinal reinforcement in the knee.
Παναγία μου!!!Είμαι και'γω μέσα!!!!Τελικά τα εξεζητημένα αυτά προβλήματα είναι πιο κοντά σε μας τους ίδιοθς απ'όσο φανταζόμαστε(Υ.Γ.εξαιρετικά ευρηματικό πμ intelx86!)
Δεν υπάρχει δρόμος που δεν μπορούμε να χαράξουμε Δεν υπάρχει φορέας που δεν μπορούμε να οπλίσουμε Δεν υπάρχει Υ.Α. που δε μπορούμε να ελέγξουμε Δεν υπάρχει πρανές που δε μπορούμε να αντιστηρίξουμε
Φυσικά και κάνω πλάκα....αν και η γραμματεία μπορεί να σας το πει και να μην αστειεύται! Να περιμένετε ότι το ύφος που θα σας μιλήσουν δεν θα είναι και το καλύτερο,χρειάζεται όμως πυγμή σε συνδυασμό φυσικά με διπλωματία.
(Το ξέρω πως αδικώ μερικούς αξιόλογους ανθρώπους αλλά πιστεύω πως αυτή είναι η θλιβερή πραγματικότητα!)
"Ο τέλειος ο άνδρας,
ο άνδρας ο σωστός,
είναι μονάχα ο έξυπνος...
ο όμορφος...
...ο δομοστατικός"
Προς θεού αρκούμε και σε αδειούλες για δυώροφα και καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος μέσης ισχύος <=50ΚW(αλλά μην ανησυχείς συνάδελφε Gerber,σε βλέπω ήδη στο άμεσο μέλλον να κοιτάς σα ξερολούκουμα κάτι τέτοιες δουλίτσες...ενώ η πιο στενή σου επαφή με τις γέφυρες θα είναι όταν τις διασχίζεις...(ετοιμάσου Gerber,μετα από αυτό θα μας αποκλίσουν σίγουρα από το forum!!))
Δεν υπάρχει δρόμος που δεν μπορούμε να χαράξουμε Δεν υπάρχει φορέας που δεν μπορούμε να οπλίσουμε Δεν υπάρχει Υ.Α. που δε μπορούμε να ελέγξουμε Δεν υπάρχει πρανές που δε μπορούμε να αντιστηρίξουμε