μια χαρα βγαινει..απλα καλο ειναι να χεις μια επαφη μεσα στο εξαμηνο κανοντας καμια ασκηση ..μην εισαι παντελως ασχετος στο τελος και το πιασεις..και επισης να σαι πολυ καλος στα ΜQN !
Συμφωνώ κι εγώ
Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι η ταχύτητα για το τέλος,το οποίο προϋποθέτει εξάσκηση από μόνος σου.
Σ αυτό δυστυχώς δεν θα σε καλύψει η παρακολούθηση καθώς δεν γίνονται πολλές ασκήσεις στο μάθημα
"Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα"
Albert Einstein
νομίζω ότι αν παρακολουθήσεις δεν χρειάζεται καθόλου ούτε βοήθημα ούτε σημειώσεις.Είναι απ τα μαθήματα που αξίζει να παρακολουθήσεις σωστά,θα σε βοηθήσει πολύ στα επόμενα.
Βιβλίο ένα καφέ του Αβραμίδη είναι πάρα πολύ καλό,δε βοηθάει ιδιαίτερα να το περάσεις αλλά να καταλαβεις τι ειναι αυτό που λύνεις
bandal έγραψε:νομίζω ότι αν παρακολουθήσεις δεν χρειάζεται καθόλου ούτε βοήθημα ούτε σημειώσεις.Είναι απ τα μαθήματα που αξίζει να παρακολουθήσεις σωστά,θα σε βοηθήσει πολύ στα επόμενα.
Βιβλίο ένα καφέ του Αβραμίδη είναι πάρα πολύ καλό,δε βοηθάει ιδιαίτερα να το περάσεις αλλά να καταλαβεις τι ειναι αυτό που λύνεις
Συμφωνώ αν και πιστεύω ότι το παν είναι : παρακολούθηση & σημειώσεις μαθήματος
"Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα"
Albert Einstein