Δηλώνοντας τα μαθήματα (μολις εκανα εισοδο στο εγγραφολογιο) μου έβγαλε ένα μήνυμα, ότι δεν εχω συμπληρώσει αίτηση για εγγραφή στο προηγούμενο εξάμηνο. Πράγμα που δεν ισχύει. Αν το γράφει και σε κάποιον άλλο, πείτε το να μην ανησυχώ!
Εμένα μου έβγαλε και λάθος κατεύθυνση... Είμαι γεωτεχνικός, και με βγάζει συγκοινωνιολόγο και μου δίνει τη δυνατότητα να δηλώσω μόνο τα μαθήματα κορμού του 8ου... Συνέβη και σε κανεναν άλλο;;
Η σιωπή είναι συνενοχή...
şiddet büyüleyicidir,şiddet umuttur, umutsuz ve sessiz bir dünyada ...
(Η Βίαιη αντίσταση είναι η μόνη ελπίδα σε μια χώρα δίχως ελπίδα και φωνή)
xamiles_ptiseis έγραψε:Δηλώνοντας τα μαθήματα (μολις εκανα εισοδο στο εγγραφολογιο) μου έβγαλε ένα μήνυμα, ότι δεν εχω συμπληρώσει αίτηση για εγγραφή στο προηγούμενο εξάμηνο. Πράγμα που δεν ισχύει. Αν το γράφει και σε κάποιον άλλο, πείτε το να μην ανησυχώ!
Το ίδιο έβγαλε και σ' εμένα και πιθανότατα είναι δυσλειτουργία του συστήματος. Λογικά τη Δευτέρα θα ξεκαθαρίσει.
Και σ'εμένα έβγαλε μήνυμα πως έχω παραλήψει να κάνω εγγραφή στο προηγούμενο εξάμηνο (δεν ισχύει βέβαια), και ότι η αίτησή μου κατ'αρχήν θα παραληφθεί και μου ζητάν να περάσω από την γραμματεία. Πάτησα "συνέχεια" και δήλωσα τα εαρινά μαθήματα που θέλω να εξεταστώ. Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να περάσω από τη Γραμματεία; Ξέχασα να αναφέρω πως μου έχει βγάλει επίσης λάθος τομέα (Γεωτεχνικού).