Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Σύμμικτες Κατασκευές (2015-16)
Συντονιστής: University Editors
Σύμμικτες Κατασκευές (2015-16)
Σήμερα έγινε από τον κ. Βάγια εκτενής παρουσίαση του μαθήματος. Θα μοιραστούν κάποιες ασκήσεις προς επίλυση καθ΄ολη την διάρκεια της χρονιάς οι οποίες θα παραδωθούν στο τέλος μαζί με προφορική εξέταση επί αυτών.
Ο καλύτερος τρόπος για να αξιολογείς μια ηγεσία είναι να διερωτάσαι τι σφάλματα είναι ικανοί να κάνουν.
Re: Σύμμικτες Κατασκευές (2015-16)
Συμπληρωνω τον leo8 απο πανω με το οτι οι ασκησεις μετρανε 30% και η τελικη εξεταση 70% και φετος.
Καλη μας αρχη!
Καλη μας αρχη!
Μέρα τη μέρα ζω - πού ξέρεις αύριο τι ξημερώνει.
Το 'να μου χέρι τσαλακώνει τα λεφτά και τ' άλλο μου τα ισιώνει.
Το 'να μου χέρι τσαλακώνει τα λεφτά και τ' άλλο μου τα ισιώνει.
Αλλαγή ώρας μαθήματος την Παρασκευή: Από 8.45-10.30 μεταφέρεται στις 10.45-12.30
Ο καλύτερος τρόπος για να αξιολογείς μια ηγεσία είναι να διερωτάσαι τι σφάλματα είναι ικανοί να κάνουν.
από mycoursesΣτα έγγραφα έχει ανέβει η εκφώνηση της συνολικής άσκησης σύμμικτης δοκού, που θα συζητηθεί-αναλυθεί στο μάθημα των συμμίκτων της Παρασκευής 6/11/2015
ΦΣΚ
παιδια εχει ειπωθει κατι για την ημερομηνια παραδοσης των ασκησεων?
Λογικά μετά τις γιορτές,δεν έχω ακούσει κάτι άλλο!Kely έγραψε:παιδια εχει ειπωθει κατι για την ημερομηνια παραδοσης των ασκησεων?
ναι μετα τις γιορτες σιγουρα. το ποτε μετα τις γιορτες αγνωστο. λογικα την τελευταια εβδομαδα
Επειδη ειμαι μεγαλυτερο ετος, μπορει καποιος να μου πει ποιες ειναι οι κατ οικον ασκησεις, για να επιβεβαιωσω οτι ξερω τις σωστες;
Το γράφει στις εκφωνήσεις των ασκήσεων στο mycourses. 3,6,8,10,13,15,17,22
Αρα μονο αυτες ειναι προς παραδωση;kallou έγραψε:Το γράφει στις εκφωνήσεις των ασκήσεων στο mycourses. 3,6,8,10,13,15,17,22