Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Στατική ΙΙΙ (2017-18)
Συντονιστής: University Editors
Στατική ΙΙΙ (2017-18)
Καλησπέρα,μπορεί κάποιος που παρακολουθούσε φέτος το μάθημα να μας πει σε ποια κομμάτια της ύλης δόθηκε περισσότερη προσοχή?
- giorgossss
- Έτος εισαγωγής: 2011
Re: Στατική ΙΙΙ (2016-17)
Ξέρει κανείς αν άλλαξε η ύλη από αυτό το εξάμηνο; Σε ποια ύλη θα εξετάσουμε , μπήκαν και ξεπερασμένα μέσα; Καποιος που παρακολουθησε να μας διαφωτίσει παρακαλώ
Η ύλη είναι αυτή που υπάρχει στο MyCourses. Ο Σαπουντζάκης τουλάχιστον παρέδωσε ότι υπάρχει από σημειώσεις στο σάιτ του.
Η βοηθός του στα τελευταία μαθήματα μας είπε ότι (πιθανότατα) θα μπει ένα θέμα με εσχάρα, ένα με επίπεδο πλαίσιο και ένα τρίτο θεωρητικό.
Η βοηθός του στα τελευταία μαθήματα μας είπε ότι (πιθανότατα) θα μπει ένα θέμα με εσχάρα, ένα με επίπεδο πλαίσιο και ένα τρίτο θεωρητικό.
- πάστα φλώρα
Οι σημειωσεις του Σαπουντζάκη στο σάιτ του μου εμφανίζουν γράμματα αλαμπουρνέζικα. Όπου έπρεπε να έχει λεξεις, εχει σύμβολα. Συμβαίνει σε κάποιον άλλο αυτό?
(Τι μασωνικά είναι αυτά?
)
(Τι μασωνικά είναι αυτά?
πήγαινε Region and language settings > administrative settings > Language for non-Unicode programs και βεβαιώσου οτι έχεις βάλει ελληνικά, ίσως δουλέψειπάστα φλώρα έγραψε:Οι σημειωσεις του Σαπουντζάκη στο σάιτ του μου εμφανίζουν γράμματα αλαμπουρνέζικα. Όπου έπρεπε να έχει λεξεις, εχει σύμβολα. Συμβαίνει σε κάποιον άλλο αυτό?
(Τι μασωνικά είναι αυτά?)
Τι ιδιο κανει και σε εμενα αλλα μονο οι δυο τελευταιες σημειωσεις. Οι πρωτες εμφανιζονται κανονικαπάστα φλώρα έγραψε:Οι σημειωσεις του Σαπουντζάκη στο σάιτ του μου εμφανίζουν γράμματα αλαμπουρνέζικα. Όπου έπρεπε να έχει λεξεις, εχει σύμβολα. Συμβαίνει σε κάποιον άλλο αυτό?
- πάστα φλώρα
Frogman έγραψε:Τι ιδιο κανει και σε εμενα αλλα μονο οι δυο τελευταιες σημειωσεις. Οι πρωτες εμφανιζονται κανονικαπάστα φλώρα έγραψε:Οι σημειωσεις του Σαπουντζάκη στο σάιτ του μου εμφανίζουν γράμματα αλαμπουρνέζικα. Όπου έπρεπε να έχει λεξεις, εχει σύμβολα. Συμβαίνει σε κάποιον άλλο αυτό?
ναι απλα τα πεπερασμένα είναι στις 2 τελευταίες..
Δοκιμάστε να τα αποθηκεύσετε στον υπολογιστή και ανοίξτε τα μετά με acrobat.πάστα φλώρα έγραψε:Οι σημειωσεις του Σαπουντζάκη στο σάιτ του μου εμφανίζουν γράμματα αλαμπουρνέζικα. Όπου έπρεπε να έχει λεξεις, εχει σύμβολα. Συμβαίνει σε κάποιον άλλο αυτό?
- πάστα φλώρα
Εχεις δίκιο. Ευχαριστώ
Υπαρχει περιπτωση να μπει σαν θεωρια κατι απο τα καινουργια που προστεθηκαν απο πεπερασμενα?/