Σχόλια Εξεταστικής Χειμερινού Εξαμήνου (2020-21)

Πληροφορίες που αφορούν στο σύνολο της εκπαιδευτικής δραστηριότητας της σχολής και δεν εντάσσονται σε κάποιο έτος.

Συντονιστής: University Editors

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Ramrod
Δημοσιεύσεις: 464
Εγγραφή: Παρ, 09 Οκτ 2015 4:53 pm
Τοποθεσία: Μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας

Re: Σχόλια Εξεταστικής Χειμερινού Εξαμήνου (2020-21)

Δημοσίευση από Ramrod »

BTW τί φάση ήταν η επαναβαθμολόγηση στην "Ανάλυση & Άλγεβρα";
Reynold
Δημοσιεύσεις: 33
Εγγραφή: Τρί, 18 Φεβ 2020 4:55 pm
Έτος εισαγωγής: 2015

Re: Σχόλια Εξεταστικής Χειμερινού Εξαμήνου (2020-21)

Δημοσίευση από Reynold »

Γνωρίζει κανείς γιατί τόση καθυστέρηση στα Έργα Ανοιχτής Θαλάσσης ενώ έχει περάσει 1,5 μήνας ; 40 άτομα το δίναμε ...
Άβαταρ μέλους
Anaisia
Δημοσιεύσεις: 56
Εγγραφή: Τετ, 22 Φεβ 2017 3:39 pm
Έτος εισαγωγής: 2016

Re: Σχόλια Εξεταστικής Χειμερινού Εξαμήνου (2020-21)

Δημοσίευση από Anaisia »

Το ίδιο θα ήθελα να ρωτήσω κι εγώ για σιδηρές 2 και στατική υπερστατικών φορέων.... Γνωρίζει κάποιος κάτι;
To become a monster like me, is to admit you were too weak to remain a human.
Άβαταρ μέλους
Blue_Eyes7
Δημοσιεύσεις: 190
Εγγραφή: Κυρ, 31 Μαρ 2019 11:55 pm

Re: Σχόλια Εξεταστικής Χειμερινού Εξαμήνου (2020-21)

Δημοσίευση από Blue_Eyes7 »

Για τα Σίδερα 2 έμαθα απο φίλη, ότι σε μάθημα των δομοστατικών τους είπαν λόγω αρκετών αντιγραφών σκέφτονται πως θα το διαχειριστούν.
Άβαταρ μέλους
SoFo
Δημοσιεύσεις: 6
Εγγραφή: Κυρ, 09 Νοέμ 2014 1:51 am

Re: Σχόλια Εξεταστικής Χειμερινού Εξαμήνου (2020-21)

Δημοσίευση από SoFo »

Διαχείριση χοντρικά αποσα μετρησα 199 Fail 42 Pass 17.4% Ποσοστό Επιτυχίας
Ετσι για να χαιρόμαστε την σχολή μας
Άβαταρ μέλους
Kcr565
Δημοσιεύσεις: 294
Εγγραφή: Σάβ, 19 Δεκ 2015 6:39 pm

Re: Σχόλια Εξεταστικής Χειμερινού Εξαμήνου (2020-21)

Δημοσίευση από Kcr565 »

Δηλαδή να συζητήσετε με τον διδάσκοντα για την βαθμολόγηση, όπως συμβαίνει στα περισσότερα μαθήματα, ΠΡΙΝ την κατάθεση βαθμολογίας, ούτε καν.
Τα ίδια με Σεπτέμβρη.
εικόνα_2021-03-17_172521.png
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή την δημοσίευση.
“No one gets left behind, remember?”
silver10
Δημοσιεύσεις: 58
Εγγραφή: Τετ, 24 Οκτ 2018 9:06 pm
Έτος εισαγωγής: 2016

Re: Σχόλια Εξεταστικής Χειμερινού Εξαμήνου (2020-21)

Δημοσίευση από silver10 »

Η τελευταία εξεταστική του χειμερινού εξαμήνου, διεξήχθη με πάρα πολλά προβλήματα και η διαχείριση της από πολλούς καθηγητές αποδείχθηκε κατώτερη των περιστάσεων. Είχαμε αναφέρει πολλές φορές ότι η διαδικασία εξέτασης που επιλέχθηκε απο κάποιους καθηγητές, ήταν μία διαδικασία που μας θεωρούσε a priori αντιγραφείς, και αυτό αποδείχθηκε και σήμερα από τα αποτελέσματα στο μάθημα “Διαχείριση Τεχνικών Έργων”.

Ο κ. Παντουβάκης, από την αρχή του εξαμήνου, έχει κάνει τα αδύνατα δυνατά για να αποτρέψει φοιτητές να παρακολουθήσουν το μάθημά του. Κλειδώνοντας τη σελίδα του μαθήματος στο mycourses, βγάζοντας αργότερα υποτιμητικές ανακοινώσεις για την συμμετοχή στην εξέταση. Αναφέρουμε χαρακτηριστικά:
«Επώνυμο (με ΚΕΦΑΛΑΙΑ γράμματα) "αν δεν γνωρίζετε ποια είναι τα κεφαλαία γράμματα και ποια τα μικρά γράμματα, ρωτήστε κάποιον οικείο σας (όχι απαραίτητα διπλωματούχο ΕΜΠ”

Παράλληλα, απειλούσε σε μετέπειτα μέιλ του ότι:
«Σε περίπτωση που γραφτείτε για εξέταση και δεν προσέλθετε, ή γραφτείτε περισσότερες από μία φορές στη φόρμα το γεγονός θα σημειωθεί. Θεωρώ ότι η διαδικασία αυτή δεν είναι απολύτως σωστή, αλλά από τη στιγμή που δεν παρέχονται άλλα εργαλεία από το Πολυτεχνείο ή τη Σχολή είναι ότι καλύτερο μπορώ να κάνω»

Συγχρόνως ενώ είχε ερωτηθεί αρκετές φορές για το πως θα βαθμολογηθεί το μάθημα του εκείνος απαντούσε σε κανονική κλίμακα (0-10) και μερικές μέρες πριν την εξέταση ανακοίνωση ότι η αξιολόγηση της εξέτασης θα γίνει με pass/fail.

Όλα αυτά, μαζί με τις απαράδεκτες συμπεριφορές του συγκεκριμένου καθηγητή πριν και κατά τη διάρκεια της εξέτασης, έχουν γίνει γνωστά σε συνάντηση με την Επιτροπή Σπουδαστικών Θεμάτων και τον Κοσμήτορα, από τη 1.2.2021

Σήμερα, αποδεικνύεται για άλλη μία φορά, ότι όσα προβλήματα δημιουργεί η ηλεκτρονική εξέταση, τα έχουν επωμιστεί οι φοιτητές της σχολής. Είναι απαράδεκτο, σε μάθημα με τόσα προβλήματα στην εξέταση, να υπάρχει ποσοστό επιτυχίας λίγο παραπάνω από 15%.

Γιατί λοιπόν δεν μας απαντάει ο κ. Παντουβάκης, προς τι το εξευτελιστικά χαμηλό ποσοστό επιτυχίας στο μάθημα του; Αφού υποτίθεται ότι η εφαρμογή ανοιχτών καμερών και pass/fail βαθμολόγησης ήταν οι λύσεις απέναντι στα φαινόμενα αντιγραφής. Εκτός κι αν τελικά παραδέχεται ότι τα παραπάνω όχι μόνο δεν ήταν λύση αλλά και ότι επέλεξε κατά τη διαδικασία της “βαθμολόγησης” να τιμωρήσει οριζόντια όλους τους φοιτητές του, γιατί δεν κατάφερε να πιάσει αυτούς που αντέγραψαν.

Θεωρούμε τη συμπεριφορά του εν λόγω καθηγητή απαράδεκτη. Αν τα ποσοστά επιτυχίας του μαθήματος είναι τόσο χαμηλά, ο μόνος υπαίτιος είναι ο ίδιος, για την κακή οργάνωση -που συμβαίνει και προ κορονοϊού-του μαθήματος του. Ο κ. Παντουβάκης εδώ και χρόνια επιλέγει να συμπεριφέρεται υποτιμητικά απέναντι στους φοιτητές και τις φοιτήτριες του, χωρίς να καλείται ποτέ να δώσει εξηγήσεις για την απαράδεκτη συμπεριφορά του.

Απαιτούμε να επιληφθεί η Επιτροπή Σπουδαστικών Θεμάτων και ο Κοσμήτορας της σχολής, κύριος Λαγαρός, για την απαράδεκτη στάση του κ. Παντουβάκη.


Να γίνει επαναβαθμολόγηση και προβολές γραπτών, για όσους φοιτητ(ρι)ες το ζητήσουν, πριν σταλεί η τελική βαθμολογία στην γραμματεία.
• Να γίνει κανονικοποίηση των γραπτών. Δεν νοείται, ειδικά σε μαθήματα με pass/fail βαθμολόγηση, τα ποσοστά επιτυχίας να είναι τόσο χαμηλά.


Εγκέλαδος Πολιτικών Μηχανικών
curious_mind
Δημοσιεύσεις: 30
Εγγραφή: Παρ, 12 Φεβ 2016 1:59 pm
Έτος εισαγωγής: 2014

Re: Σχόλια Εξεταστικής Χειμερινού Εξαμήνου (2020-21)

Δημοσίευση από curious_mind »

Παιδιά στη στατική 2 κατάλαβα καλά; Φειλ πήραν αυτοί που θεώρησαν οι διδάσκοντες ότι αντέγραψαν;
georcivil
Δημοσιεύσεις: 47
Εγγραφή: Παρ, 05 Ιουν 2015 9:35 pm
Έτος εισαγωγής: 2014

Re: Σχόλια Εξεταστικής Χειμερινού Εξαμήνου (2020-21)

Δημοσίευση από georcivil »

πετσοκομμα στατικη 2...
xeirourgos
Δημοσιεύσεις: 80
Εγγραφή: Σάβ, 10 Νοέμ 2012 2:06 pm
Έτος εισαγωγής: 1950

Re: Σχόλια Εξεταστικής Χειμερινού Εξαμήνου (2020-21)

Δημοσίευση από xeirourgos »

έτσι για την ιστορία η εμπειρία μου από το μάθημα ΔΤΕ ήταν η εξής...αρχικά κατάφερα να γραφτώ στο mycourses πριν κλείσει ...και είχα σκοπό να δηλώσω το μάθημα στην επιπλέον δήλωση μαθημάτων (όντας παλιός ) και στο διάστημα από το κλείσιμο των εγγραφων μέχρι την έγκριση των εγγραφων πέραν των 12 έλαβα email που έλεγε ότι δεν έχω δηλώσει το μάθημα στη Γραμματεια για αυτό δεν δικαιούμαι να το δώσω και γι αυτό θα διαγράφω και απο το mycourses άμεσα ...άντε τώρα να εξηγήσω ότι σε λίγες μέρες θα ήμουνα στο κατάλογο της γραμματείας
Απάντηση

Επιστροφή στο