Θέλει πολύ εξάσκηση για να προλάβεις andskia. Όσο για τις ερωτήσεις για τα βιβλία, οι περισσότεροι διαβάζουν από τις σημειώσεις τους , δύσκολο να χει κοιτάξει κάποιος την ύλη από τα βιβλία.
Μα δεν ζητάω σελίδες π.χ. απο Βαλιάση 100-200, 230-400 κλπ κλπ.... Τα κεφάλαια που είναι εντός ύλης θέλω για να κάνω την αντιστοίχηση στο βιβλίο του Βαλιάση Ουσιαστικά την ύλη γενικότερα ζητάω
“I’m sowing the seeds,
I’m sowing the seeds I’ve taken,
I’m sowing the seeds I’ve taken for granted
This thorn in my side
This thorn in my side is from the tree
This thorn in my side is from the tree I’ve planted
Παιδια στο panel εχουν ανεβει οι λυσεις του τελευταιου φυλλαδιου γραμμων επιρροης.
Λαθη θα υπαρχουν, οποτε αν καποιος εντοπισει κατι ας με ενημερωσει να το φτιαξω. Εδω ειναι και το αρχειο
Οσον αφορα στην υλη:
MQN
Μεθοδος Μοναδιαιου Φορτιου(μετατοπισεις,στροφες-εχει κανει αναφορα και σε ενταση υπο διαφορα θερμοκρασιας)
Γραμμες Επιρροης
Δεν ξερω πως αλλιως να το γραψω για να σε παραπεμψω στα αντιστοιχα κεφαλαια
andskia έγραψε:Παιδια στο panel εχουν ανεβει οι λυσεις του τελευταιου φυλλαδιου γραμμων επιρροης.
Λαθη θα υπαρχουν, οποτε αν καποιος εντοπισει κατι ας με ενημερωσει να το φτιαξω. Εδω ειναι και το αρχειο
Ωραια δουλεία andskia...! σε ευχαριστούμε boss
“Δε με ενδιαφέρει τι δουλειά κάνεις. Θέλω να μάθω τι λαχταράς- και αν τολμάς να ονειρευτείς ότι συναντάς αυτό που επιθυμεί η καρδιά σου. Δε με ενδιαφέρει πόσων χρονών είσαι. Θέλω να μάθω αν θα κινδυνεύσεις να φανείς σαν χαζός- για την αγάπη- για τα όνειρά σου- για την περιπέτεια που είναι η ζωή.”
Oriah Mountain Dreamer