<<Θεμα 1ο ερωτημα Α κανονικης 12-13>>.. Παρακαλω επειδη το θεμα λυθηκε πριν καιρο και δεν θυμαμαι εαν το επαλήθευσα ας το περασει μια ματια ο andskia kai o leo8 που ειναι στανταρακια επαληθευτές
ανεβηκε στο πανελ..ευχαριστουμε..
το ριξαμε μια ματια και φαινεται κομπλε,αν υπαρχει καπου ενσταση να επισημανθει..
“Δε με ενδιαφέρει τι δουλειά κάνεις. Θέλω να μάθω τι λαχταράς- και αν τολμάς να ονειρευτείς ότι συναντάς αυτό που επιθυμεί η καρδιά σου. Δε με ενδιαφέρει πόσων χρονών είσαι. Θέλω να μάθω αν θα κινδυνεύσεις να φανείς σαν χαζός- για την αγάπη- για τα όνειρά σου- για την περιπέτεια που είναι η ζωή.”
Oriah Mountain Dreamer
“Δε με ενδιαφέρει τι δουλειά κάνεις. Θέλω να μάθω τι λαχταράς- και αν τολμάς να ονειρευτείς ότι συναντάς αυτό που επιθυμεί η καρδιά σου. Δε με ενδιαφέρει πόσων χρονών είσαι. Θέλω να μάθω αν θα κινδυνεύσεις να φανείς σαν χαζός- για την αγάπη- για τα όνειρά σου- για την περιπέτεια που είναι η ζωή.”
Oriah Mountain Dreamer
οπως και να εχει οφείλω να σου βγαλω το καπελο.. η πολυ παρεα με τον τουρμπο βεβαια αυτα κανει..
Oriah Mountain Dreamer
Γνωρίζει κάποιος που μπορούμε να βρούμε μια λύση για το έξτρα ερώτημα που ζητούν τα τελευταία χρόνια στις γραμμές επιρροής ( με το απειρομήκες ή το κατανεμημένο σε συγκεκριμένο μήκος) ;