Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Ερώτηση Κατεύθυνσης (βοηθεια plz)
Ερώτηση Κατεύθυνσης (βοηθεια plz)
Ειμαι στο 6ο ετος σπουδων, χρωσταω τα μαθηματα κατευθυνσης(τα οποια δεν τα χω παρακολουθησει) και εχω δει οτι ολα τα μαθηματα γραφουν "70% εξεταση, 30% εργασια" τετοια αντιστοιχα.....Θελω να ξερω αμα καποιος γνωριζει (εαν εχει δωσει το μαθημα χωρις προοδο ή εργασια) επειδη δεν εχω την δυνατοτητα παρακολουθησης οντως ισχυει δηλαδη μονο με την εξεταση θες 7 αλλιως κοβεσαι???????
Re: ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ (βοηθεια plz)
Δε ξερω σε ποια κατευθυνση εισαι αρχικα αλλα οι εργασιες ειναι βοηθητικες σαν μπονους αν δεν τις κανεις απλα πας στην εξετασης με 100%
Σε γενικές γραμμές είναι στην ευχέρεια του κάθε καθηγητή το πόσο υποχρεωτικό είναι το θέμα σε κάθε μάθημα, οπότε καλύτερα να επικοινωνήσεις με τον κάθε καθηγητή.loizos έγραψε:Ειμαι στο 6ο ετος σπουδων, χρωσταω τα μαθηματα κατευθυνσης(τα οποια δεν τα χω παρακολουθησει) και εχω δει οτι ολα τα μαθηματα γραφουν "70% εξεταση, 30% εργασια" τετοια αντιστοιχα.....Θελω να ξερω αμα καποιος γνωριζει (εαν εχει δωσει το μαθημα χωρις προοδο ή εργασια) επειδη δεν εχω την δυνατοτητα παρακολουθησης οντως ισχυει δηλαδη μονο με την εξεταση θες 7 αλλιως κοβεσαι???????
Ευχαριστω παιδια και εγω για μπονους ηξερα απλα θα απευθυνθω με καθε καθηγητη αντιστοιχα για να με σιγουρος.
Σε ότι αφορά τα μαθήματα των συγκοινωνιολόγων, μέχρι πέρσυ με βεβαιότητα, πήγαινες για το 100% στα 3 οδοστρώματα (λοίζος), σιδηροδρομική & συνδυασμένες.loizos έγραψε:Ειμαι στο 6ο ετος σπουδων, χρωσταω τα μαθηματα κατευθυνσης(τα οποια δεν τα χω παρακολουθησει) και εχω δει οτι ολα τα μαθηματα γραφουν "70% εξεταση, 30% εργασια" τετοια αντιστοιχα.....Θελω να ξερω αμα καποιος γνωριζει (εαν εχει δωσει το μαθημα χωρις προοδο ή εργασια) επειδη δεν εχω την δυνατοτητα παρακολουθησης οντως ισχυει δηλαδη μονο με την εξεταση θες 7 αλλιως κοβεσαι???????
Ευχαριστω φιλε μου...για τα μαθηματα των συγκοινωνιολογων ρωτουσα.
Ωστοσο πρεπει να ρωτησεις με mail τον καθε καθηγητη
Επειδή πλεον με τις συνθήκες με τον covid τα περισσότερα θεματα εχουν γινει υποχρεωτικα.
Επειδή πλεον με τις συνθήκες με τον covid τα περισσότερα θεματα εχουν γινει υποχρεωτικα.